Novi trend lakova za nokte će te oduševiti ako NISI fan jarkih boja

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Nokti u jarkim bojama su trendi, ali mnogo žena takve lakove ne nosi
  • Na lisu vrućih trendova ušuljala se, srećom, jedna neboja
  • Pastelno siva, tamno siva, srebrna, metalik, sve nijanse prolaze, a nose se i u kombinacijama

MODA Pozor! Ove hlače tako laskaju figuri da bi mogle postati popularnije i od traperica

Proljeće je pred vratima i brojne trendseterice već su se okrenule neonskim noktima ili, pak, narančastim i žutim nijansama koje se nalaze na vrhovima beauty trendova za 2019. godinu. Međutim, mnoge od nas naprosto nisu ljubiteljice takvih boja - ne sviđaju nam se, nisu u skladu s našim stilom ili modnim odabirima. E, pa, imamo dobre vijesti. Na listu vrućih trendova ušuljala se i boja koja je kao stvorena za sve nas ljubiteljice neutralnih lakova. 

Riječ je, očito, o ''sivim nijansama''. I, da, u modi je cijela paleta sivih boja - od nježne, pastelne sive pa sve do tamnosive (gotovo crne)!  Prednost sivih noktiju jest činjenica da su apsolutni, bezvremenski klasik koji ćeš nositi u svim prilikama. Savršeni su za posao, ali i za svečanije prigode poput domjenaka i svadbi. Osim toga, vrlo ih je lako uskladiti s garderobom. Sjajno neutraliziraju odjeću s uzorcima, ali su savršen match za crno-bijele outfite koji nikada neće izaći iz mode.

Beauty Provjerili smo u salonima za manikuru koje nove trendove donosi 2019.

Nose se u sjajnim i mat varijantama, a uvijek ih možeš osvježiti s malo šljokica ili popularnog ''mramor efekta'' koji je popularan posljednjih godina. Ako se dobro snalaziš s crtanjem na noktima, siva je uvijek odlična baza za takve nokte. Dakle, sivi trend nipošto nije dosadan i varijacija na temu uvijek su moguće. Slobodno se poigraj!

Odlična stvar kod sivih lakova jest činjenica da nipošto ne moraš čekati da novi lakovi dođu na police. Sivi klasici već su dostupni na svakom koraku, a mi smo izdvojili nekoliko nama dobro poznatih favorita.  

Posjeti Miss7.24sata.hr