Novi beauty trend: Ova neobična boja kose osvojila je društvene mreže

Thinkstock / Spencer Davies
Nakon šminke, odjeće i modnih dodataka, 'sjajni' trend pronašao je svoj put i do boja za kosu
Vidi originalni članak

Omiljenu majicu, cipele, sjenilo ili torbicu sada možeš uskladiti s bojom svoje kose - metalik boja nova je hit nijansa ove jeseni s kojom nećeš proći nezapaženo. Ova vrlo neobična boja kose oduševit će sve ljubiteljice upečatljivih nijansi koje ne 'pate' za prirodnim izgledom kose, a svoju popularnost stekla je na Instagram profilima frizerskih salona koji prate aktualne trendove. Prema njihovim objavama, metalik boja zaintrigirala je brojne žene koje su je poželje nositi ove jeseni. 

Beauty Ovo su najbolje boje za kosu kada dođu sijede

Idealna 'blagdanska' nijansa prvotno se pojavila u srebrnim tonovima, a u međuvremenu su nastale varijacije koje se poigravaju različitim nijansama s metalik odsjajem. Tako zahvaljujući najnovijim tehnologijama bilo koja boja kose može imati reflektirajući sjaj koji će te izdvojiti u masi. 

Srebrna, zlatna, ružičasto-zlatna, pastelno ružičasta ili plava, nijansi je bezbroj, a na tebi je da odabereš onu koja će najbolje istaknuti tvoju osobnost. Ako nemaš dovoljno hrabrosti da cijelu kosu obojiš u ovu popularnu boju, uvijek možeš posegnuti za pramenovima ili  balayageom s metalik vrhovima. Jesi li spremna za ovaj trend? 

BEAUTY 6 trendova u bojenju kose koji će vladati 2019.

Važno je napomenuti kako je kosa metalik odsjaja vrlo kratkog vijeka trajanja jer će kao i sve ostale neprirodne boje kose brzo izgubiti svoj metalni sjaj. Stoga, ako se i odlučiš za ovu boju kose, imaj na umu da je trebaš minimalno prati kosu i pravilno je tretirati kako bi ti boja što dulje potrajala. 

Posjeti Miss7.24sata.hr