Novi beauty brend Strip Makeup ima jako dobar gel za skidanje šminke - s mjehurićima kavijara

Instagram @stripmakeup Strip Makeup Caviar Jelly gel za skidanje šminke
Vidi originalni članak
  • Strip Makeup novi je beauty brend čija je misija redefinirati i poboljšati po njima najvažniji dio beauty rutine - čišćenje lica
  • Stoga je jedan od njihovih prvih proizvoda gel za čišćenje lica s doista posebnom formulom
  • Caviar Jelly gel za čišćenje lica efikasno skida šminku te čisti i zaglađuje kožu lica te ju ostavlja mekom i blistavom

I na samom kraju godine, beauty i makeup brendovi ne prestaju s predstavljanjem novih proizvoda za njegu kože te raznih makeup noviteta. Blagdansko vrijeme odlična je prilika za isprobavanje novih proizvoda ili biranje novog proizvoda kao poklon beauty entuzijastici u tvojem životu. 

Brend Strip Makeup novi je hit beauty brend s inovativnim novim proizvodom, Caviar Jelly gelom za čišćenje lica. Gel jedinstvene teksture ima inovativnu i kreativnu formulu koja funkcionira u dvije faze.

Beauty Miješanje maskare i sjajila novi je TikTok trik za savršen vamp look usana

Bazni dio nježnog gela otvara pore i miče nečistoće, ulje i šminku s lica prije nego što se u drugoj fazi mjehurići kavijara rasprsnu te puste aktivne sastojke poput antioksidansa i ekstrakt acai bobica i nara da djeluju na koži. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STRIP Makeup (@stripmakeup)

Dvofazni gel za skidanje šminke i čišćenje lica ima obnavljajuće i anti-aging djelovanje na kožu. Obnavlja kožnu barijeru, daje koži puniji izgled te ju hidratizira i balansira njenu pH vrijednost.

Inovativni gel dostupan je na stranici brenda po cijeni od 354,05 kuna!

Beauty Tamnocrveni ruž je zimski klasik. Donosimo 11 ideja kako ga uklopiti u makeup

Posjeti Miss7.24sata.hr