Ne mora biti običan rep: 5 frizura koje sjajno izgledaju na neopranoj kosi

Oladimeji Odunsi /Unsplash
Vidi originalni članak
  • Nekad zbog nedostatka vremena, a nekad volje, moramo izaći iz kuće neoprane kose 
  • Tada problem riješiš konjskim repom?
  • Imamo još nekoliko ideja koje će te spasiti u kriznim trenucima

Nije ti se dala oprati kosa? Nisi stigla? Svakome se to događa…Međutim, to nije toliko strašno – čak se i frizura može lako napraviti i to ne mora uvijek biti konjski rep. S nekoliko trikova neoprana kosa će izgledati kao da si od frizera.

Turban 

Svježe omotano umjesto svježe oprano: masna kosa nestane u tren oka ispod lijepe marame. Osim toga, „turbani“ su sada u trendu – savršeno ako ti se nije dalo oprati kosu… 

Visoka punđa 

Takozvani „top knot“ odlično je rješenje za neopranu kosu. Sakupi kosu na vrhu glave i zaveži je u punđu – nemoj pustiti da pada puno kose. 

Pomlađeni izgled Ove ljepotice dokazuju da je ponekad kraća kosa iznad četrdesete najbolji način da se pomladiš

Lažni „undercut“ 

Ako je samo vanjski dio kose masan, onda promjena strane može napraviti čuda. Ako obično nosiš stazu na desnoj strani, onda je prebaci lijevo – i obrnuto. Za „fake-undecat“ efekt a la Cara Delevigne počni plesti pletenicu od staze prema nazad, učvrsti je i gotovo.

 

Riblja kost 

Kreni plesti pletenicu od vrha glave, a prije toga nanesi na gornji dio kose lak. Tako će se sakriti masni korijen kose. 

Zalizana kosa

Ono što se inače skriva – sada se naglašava! Napravi stazu na sredini, pročešljaj kosu s gelom te je pritisni uz glavu. Oprez: za taj izgled potrebna je i čista koža. Dakle, nabolje je upotrijebiti primer ili lagani make-up.  

 

Life&style Frizeri otkrivaju 8 trikova da kosa duže ostane čista, ali i zadrži volumen

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr