Makeup By Mario ima novi ruž prekrasne satenske teksture - jedva čekamo isprobati SuperSatin!

Instagram @makeupbymario Foto: Instagram @makeupbymario, SuperSatin ruž
Vidi originalni članak
  • Dugotrajan ruž ugodne teksture koji neće isušiti kožu naših usana uvijek nam je na popisu želja, a brend Makeup by Mario upravo je lansirao novi ruž s baš takvom formulom!
  • Slavni vizažist Mario Dedivanovic nakon hvaljenih proizvoda koje beauty zajednica obožava, poput Ultra Suede olovke za usne ili SurrealSkin Awakening korektora, ponudi brenda  je pridružio ruž klasične kremaste satenske teksture u 18 nijansi
  • Ruževi jedinstvene formule u crvenim, ružičastim i nude nijansama inspirirani su New Yorkom, a nazive su dobili po njujorškim četvrtima i pozivnim brojevima!

Klasičan ruž kremaste teksture u tubi beauty je must have čija je ponuda na tržištu iznimno raznolika te je jednostavno proizvod koji nam je među najdražima u našoj makeup rutini. Uz one kultne iz ponude luksuznih brendova poput Chanela ili YSL-a ili drogerijskih poput Revlona, uvijek želimo isprobati i novije formule, stoga je novi Makeup by Mario SuperSatin ruž idealna prilika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Celebrity vizažist Mario Dedivanovic ponudi svojeg brenda nedavno je dodao ovaj ruž predivne kremaste teksture sa satenskim finišem u klasičnom tuba pakiranju. Jedinstvena visokopigmentirana i dugotrajna formula  izrazito se lako nanosi, a dolazi u 18 različitih boja, od nježnih i tamnijih nude, neutralnih nijansi po kojima je Mario poznat, do ružičastih i crvenih.

Uz predivnu boju, SuperSatin na usnama ostavlja nježan sjaj te ugodan osjećaj poput balzama za usne, bez da ih isušuje. Boja se može i nadograditi po želji!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Beauty Svoje favorite za najsjajniji blagdanski look od glave do pete otkrio nam je makeup artist Karlo Mezga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cierra Taylor (@thecierrataylor)

SuperSatin idealan je za stvaranje glamuroznog makeup looka koji možemo nositi svaki dan, posebno ako uključimo i ostale Makeup by Mario proizvode u neutralnim nijansama. Svaka nijansa inspirirana je New Yorkom, gradom u kojem je slavni vizažist odrastao, a ruževi su nazvani po poznatim njujorškim četvrtima te pozivnim brojevima.

Novi ruževi dolaze u jednostavnom crnom pakiranju s nazivom brenda, a na makeupbymario.com dostupni su po cijeni od 33 eura.

Beauty Crveni ruž je makeup klasik - kako odabrati pravu nijansu i kako savršeno nanijeti ruž

Posjeti Miss7.24sata.hr