Ljeto još nije ni završilo, a beauty adventski kalendari su već ovdje! I baš su nas razveselili!

Instagram @lela.design beauty adventski kalendar White Company
Vidi originalni članak
  • Adventski kalendari svakako daju posebnu čar božićnom vremenu, a posebno kad s nestrpljenjem iščekujemo otvoriti predivne beauty kalendare
  • Razni beauty proizvodi, od krema i makeupa do parfema, čekaju nas pažljivo izabrani i upakirani u jednako lijepe kutije adventskih kalendara
  • YSL, Lush, Cult Beauty, Body Shop i Avon samo su neki od velikih brendova u čijim ćemo beauty  adventskim kalendarima uskoro moći uživati

Iako još uvijek uživamo u toplim danima ljeta, beauty industrija uvijek misli unaprijed i omogućuje nam da se pripremimo za nadolazeća razdoblja. Tako je mnogo brendova na tržište već izbacilo svoje ovogodišnje adventske kalendare, koji će biti dostupni u mjesecima koji slijede. 

Kako bismo bili sigurni da ćemo ove godine u prosincu uživati u najljepšim beauty adventskim kalendarima, izdvojili smo beauty brendove čiji su ovogodišnji adventski kalendari stvarno posebni!

1.    The White Company božićni adventski kalendar 2022.

Chic dekoracije i mekane pidžame od kašmira, dio su prepoznatljive božićne ponude u The White Company, a njihov godišnji adventski kalendar uvijek ispuni očekivanja. Ove se godine u adventskom kalendaru nalaze i dvije velike mirisne svijeće iz nove kolekcije za uređenje doma. Prodaje se po cijeni od 1556 kuna i bit će dostupan za prodaju od 7. rujna na službenoj stranici brenda

U ovom beauty adventskom kalendaru nalaze se dvije svijeće, kako smo već napomenuli, gel za tuširanje i losion za tijelo s limetom, krema za ruke od nara, nekoliko mirisnih ulja i sapuna za ruke različitih mirisa, gel za tuširanje i mlijeko za tijelo s morskom soli, gua sha kamen od bijelog žada i drugi mirisni proizvodi za njegu tijela.

2.    Mylee beauty adventski kalendar 2022.

Setovi za uređivanje noktiju i manikuru kod kuće u posljednje su vrijeme izrazito popularni, a Mylee je stvorio ultimativan set za prave blagdanske nokte! Zlatne olovke za ukrašavanje i holografski srebrni ukrasi savršeno će ukrasiti nokte! U kalendaru se nalazi šest gel lakova te sve ostalo što je potrebno za savršenu gel manikuru. Mylee beauty adventski kalendar prodaje se po cijeni od 578 kuna i već je dostupan na službenoj stranici brenda.

3.    Lookfantastic 2022. beauty adventski kalendar

Adventski kalendar Lookfantastica svake je godine među najtraženijima, budući da sadrži raznovrsne i odlične proizvode. Kalendar je u prodaji po cijeni od 845 kuna, no sadrži proizvode vrijedne više od 4 tisuće kuna. U ovogodišnjem beauty adventskom kalendaru nalazi se čak i uređaj za čišćenje lica, ali i proizvodi za lice i kosu, kao i makeup. Lookfantastic beauty adventski kalendar dostupan je za prednarudžbu od 1. rujna, a u prodaju kreće 1. listopada.

4. Cult Beauty beauty adventski kalendar 2022.

Beauty adventski kalendar Cult Beautyja također je na listi najpopularnijih svake godine jer sadrži proizvode odličnih brendova poput Drunk Elephanta, Sunday Rileyja, Augustinusa Badera i Color Wowa. 

Ove će godine 75 tisuća funti prihoda od prodaje Cult Beauty adventskih kalendara ići u dobrotvorne svrhe, organizaciji Mental Health UK. Također, za svaki prodan kalendar, brend će posaditi jedno drvo kako bi doprinio borbi protiv klimatskih promjena. Cijena kalendara je 2090 kuna, a moći će se kupiti od 3. listopada.

5. Susanne Kaufmann beauty adventski kalendar 2022.

Ovaj poznati brend za njegu tijela i lica obožavaju svi skin care fanatici. Pakiranje je praktično, a istovremeno chic i božićno. Ove je godine kutija u kojoj se nalazi kalendar napravljena od recikliranog papira te se u potpunosti može ponovno reciklirati, a ne sadrži ni plastiku i ljepilo. Po cijeni od 3380 kuna u Susanne Kaufmann beauty adventskom kalendaru možemo očekivati mnoštvo proizvoda za njegu lica i tijela, a kalendar će biti dostupan od 5. rujna na službenoj stranici brenda.

6. Anthropologie beauty adventski kalendar 2022.

Adventski kalendar brenda Anthropologie pod nazivom ‘George & Viv: 24 Days of Beauty Delights’ sadrži mnoštvo luksuznih beauty favorita, od maskica za oči do predivnih mirisa. U ovogodišnjem kalendaru moći će se pronaći proizvodi brendova poput Bloom & Blossom, Floral Street, Eskere & Verden i drugih. Cijena kalendara je 693, 90 kuna, a bit će dostupan od 7. listopada na službenoj stranici brenda.

Beauty 10 ruževa za jesen čija cijena je jednako fenomenalna kao i nijansa: od 40 do 70 kuna

7. YSL Beauty adventski kalendar 2022.

Za posebno luksuzan adventski kalendar, onaj brenda YSL Beauty uvijek je dobar izbor. Uz 24 predivna dara poput Libre ili Black Opium parfema te raznog makeupa koji sadrži, odbrojavanje do Božića će biti poseban užitak. Na službenoj stranici brenda od 14. rujna bit će dostupan po cijeni od 1957 kuna.

8. Lush beauty adventski kalendar 2022.

Ne možemo zamisliti ništa bolje nego opuštanje u pjenušavoj kupki uz jednu od božićnih bombi za kupanje iz Lusha. U ovogodišnjem Lush beauty adventskom kalendaru zato je pripremljeno mnoštvo mirisnih proizvoda pakiranih u kutiji limitiranog izdanja koju je dizajnirao ARTHOUSE Unlimited, koja je ujedno idealna i kao buduće mjesto za čuvanje svih Lush proizvoda! Lush adventski kalendar dostupan je online od 25. kolovoza, a u trgovinama će se moći kupiti od 21. rujna, po cijeni od 1645 kuna.

9. Avon 24 dana beauty adventski kalendar 2022.

Ove godine Avon je pripremio čak dva adventska kalendara kojima se možemo veseliti. Jedan od njih, Avon 24 Day Beauty kalendar sadrži 11 omiljenih proizvoda u pravim veličinama. Od 1. rujna bit će dostupan po cijeni od 578 kuna.

10. MAC beauty adventski kalendar 2022.

MAC-ov ovogodišnji kalendar sadrži 16 proizvoda u pravim veličinama te 8 mini proizvoda koji zajedno čine savršeno odbrojavanje do Božića. Među proizvoda u MAC-ovom adventskom kalendaru nalaze se MACstack maskara i mat ruževi. Po cijeni od 1467 kuna, kalendar će prvo biti dostupan na službenoj stranici MAC-a te na stranici Lookfantastic, od 3. listopada, a u trgovinama od 10. listopada.

11. The Body Shop beauty adventski kalendar 2022.

Ove su godine adventski kalendari brenda The Body Shop inspirirani i posvećeni ženama koje pomažu pri proizvodnji sastojaka koji su dio njihovih proizvoda. Kupci će moći izabrati između tri izgleda kalendara, koji su po cijeni od 1290 kuna već dostupni na službenoj stranici brenda.

12. Rituals beauty adventski kalendar 2022.

Premium adventski kalendar brenda Rituals stvarno je savršen poklon, a uz njega, brend u ponudi ima još dva kalendara, 2D adventski kalendar i 3D adventski kalendar između kojih se može izabrati onaj koji nam se najviše sviđa. Po cijeni od 1428 kuna, kalendari će biti dostupni na službenoj stranici brenda od 5. rujna.

13. L’Occitane beauty adventski kalendar 2022.

L’Occitane je odlično mjesto za predivne mirisne božićne poklone, a ove se godine ponovno vraćaju s adventskim kalendarima. Dostupna su tri kalendara, classic, premium i reusable, među kojima će sigurno svatko naći svog favorita. Classic kalendar prodaje se po cijeni od 490 kuna i na službenoj stranici dostupan je za pre-order.

14. Dr. Hauschka adventski kalendar 2022.

Ovaj luksuzni adventski kalendar brenda prirodne kozmetike Dr. Hauschka sadrži 23 mini pakiranja raznih proizvoda te Rose dnevnu kremu u normalnoj veličini. Svaki je proizvod individualno pakiran, a po cijeni od 800 kuna kalendar će biti dostupan od 26. rujna.

Beauty 3 jednostavna proizvoda uz koje će makeup izgledati kao da si koristila filter - otkriva Diorov vizažist

Posjeti Miss7.24sata.hr