Life&style

Pomno smo probrali 10 najboljih adventskih kalendara koje možeš kupiti ovih dana

  • Jedan od razloga zašto toliko volimo blagdane i božićno vrijeme, svakako su i adventski kalendari iza kojih se kriju najrazličitije stvarčice.
  • I dok smo se kao klinke veselile otvaranju prozorčića iza kojih su stajale čokoladice, danas nas vesele oni iza kojih se nađu razni kozmetički i make up proizvodi, parfemi i brojni drugi proizvodi najdražih nam brendova zapakiranih u prekrasne blagdanske ambalaže s prozorčićima iz kojih se kriju iznenađenja.
  • Izvukli smo za tebe 10 najboljih adventskih kalendara u domaćim web shopovima

Adventski kalendari iznimno su popularni zadnjih godina te ih sve više beauty brendova uvrštava u svoju sezonsku ponudu. Osim što imamo mogućnost kupiti proizvode u manjim pakiranjima i za nekoliko puta nižu cijenu, ovo je savršen način i da isprobamo različite nove proizvode brenda kojeg volimo bez potrebe da trošimo puno na čitava pakiranja. 

Ako do sada još nisi isprobala čar adventskih kalendara, 2021. godina je savršena prilika da se s njima upoznaš jer ponuda nikada nije bila bogatija. Pročešljali smo brojne stranice i web shopove kako bi sakupili prijedloge za 10 različitih adventskih kalendara. Ima tu svačega - od korejske kozmetike do make upa, parfema, a i ponečeg sasvim drugačijeg. Za svakoga nešto! 

1. Adventski kalendar Yves Rocher - 354 kn

Kako bi ti vrijeme čekanja Božića brže prošlo, svaki dan otkrij jedan novi must-have proizvod Yves Rocher kolekcije iz kategorija njege lica, šminke, njege tijela, njege kose i parfema. Kalendar ima 24 prozorčića iza kojih se krije 24 proizvoda, uključujući maske za lice, ruževe, pilinge i parfeme. Vrijednost proizvoda iz adventskog kalendara je 589 kn, a u adventskom kalendaru ih možeš dobiti za 40% jeftinije.

 | Autor: Kalendar možeš nastaviti koristiti čak i nakon što otvoriš sva vrata - kao ukrase za božićni stol, pakiranje za male darove ili u njega upakiraš nova iznenađenja! 

2. NYX kalendari od 278 kn do 493 kn

Adventski kalendar NYX Professional Makeup Gimme SuperStars! pravi je izbor za sve ljubiteljice prirodne kozmetike koja ne sadrži životinjske sastojke niti se testira na životinjama. Kalendar s 12 veganskih kozmetičkih proizvoda koštat će te 278 kn.

 | Autor:

Osim veganskih proizvoda, NYX nudi jos 2 kalendara s profesionalnim make up proizvodima - jedan od 24 dana to jest 24 proizvoda i drugi od 31 dana. Najbolji value for money je najveći kalendar koji, iako mu je cijena 704 kn, s Black Friday popustom uz kod black možeš dobiti za 493 kune. 

 | Autor:

3. Revolution adventski kalendar - 462 kn (za Black Friday 370 kn)

Ultimativni adventski kalendar za one opsjednute kozmetikom, You Are The Revolution Advent Calendar 2021 nudi 25 novih i ekskluzivnih proizvoda i pribora, uključujući ruževe, sjajila za usne, highlightere, četkice za šminku i još mnogo toga. Adventski kalendar možeš naći na Notinu za 462 kn, a koristeći Black Friday kod black može biti tvoj već za 370 kn. Odbrojavanje do Božića u stilu može početi!

 | Autor:

Revolution X Friends adventski kalendar - 323 kn

Sve ljubiteljice kultne serije Prijatelji (znamo da vas ima puno), oduševit će Revolutionovo prijateljsko izdanje adventskog kalendara! 

Sadrži 12 dana novih i ekskluzivnih Revolution x Friends proizvoda i pribora, uključujući nikad viđene palete sjenila, gumice za kosu, četkice za šminku i još mnogo toga. Must have poklon za najveću ljubiteljicu Prijatelja koju imaš u životu!

 | Autor:

4. Kiehl's adventski kalendar limitiranog izdanja - 715 kn

Limitirano izdanje Kiehl’sovog adventskog kalendara Zemlja snova i darivanja oslikano je ilustracijama umjetnice Marylou Faure, a iza svakih vratašca naći ćeš jedan od omiljenih Kiehl’s proizvoda za njegu kože, kose i tijela.

 | Autor:

Kao i prethodnih godina, neki proizvodi dolaze u punoj veličini, a neki kao mini proizvodi. Ove godine pronaći ćete i najnoviji Kiehl'sov proizvod - Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum.

5. KORIKA - 12 korejskih preparata za njegu kože - 379 kn (za Black Friday 271 kn)

Korejska kozmetika i preparati za njegu lica već su nekoliko godina hit u svijetu, a postaju sve traženiji i kod nas. Ako se još nisi upoznala s njihovom kozmetikom, ovaj kalendar je baš za tebe. KORIKA adventski kalendar nudi čitav set maski za intenzivnu njegu lica uz koji ćeš moći isprobati učinke cijelog niza dragocjenih sastojaka koji daju licu prekrasan i mladolik izgled.

 | Autor: 6. Adventski kalendar CEWE - od 150 do 376 kn

Prekrasna ideja za božićni poklon za tvoje najdraže - partnera, djecu, roditelje ili prijateljicu. Adventski kalendar s fotografijom po izboru i slatkim iznenađenjima. Možeš birati između kalendara s kinder jajima i Ferrero pralinama. 

 | Autor:

7. Adventski kalendar za nokte Essie - 354 kn

Adventski kalendar koji će razveseliti svaku djevojku koja voli sama uređivati nokte. U Essie Nails adventskom kalendaru naći ćeš set brzosušećih lakova za nokte. Uz Black Friday popust, ovaj kalendar možeš dobiti za 354 kn.

 | Autor:

8. Catrice adventski kalendar - 300 kn

Catrice adventski kalendar poseban je jer uz 24 full size proizvoda od kojih su četiri iz limitirane kolekcije, sadrži i 24 papirnate vrećice i ukrasne naljepnice kako bi i sama mogla zapakirati proizvode i tako iznenaditi tebi dragu osobu. Osim u drogerijama, kalendar možeš pronaći i na Pink Panda webshopu po cijeni od 299,90 kn.

 

 | Autor:

9. Adventski kalendar Notino - 590 kn

Svaki dan otvori jedan od 24 prozorčića Notino adventskog kalendara 2021. godine i isprobaj najprodavanije proizvode za uljepšavanje. Notino je u svoju blagdansku kolekciju uvrstio neke od najdražih nam proizvoda i brendova s njihove stranice. U ladicama Notino adventskog kalendara naći ćeš serume, kreme, maske, maskare, ruževe i mnogo drugog. Vrijednost ovog kalendara je 870 kn, a uz popust od 30% možeš ga imati za 590 kn. 

 | Autor:

10. Adventski kalendar Naughty And Nice 2021 - 993 kn

Šećer za kraj - kalendar Naughty And Nice veći je i bolji nego ikad. S ne manje od 24 poklona koje moraš odmatati svaki dan u prosincu, ovo je zaista poklon koji daje i daje. Adventski kalendar za odrasle 2021. ispunjen je uzbudljivim igračkama i prekrasnom kozmetikom kojim će spavaća soba gorjeti od temperature. Iz LoveBoxxxa ne žele otkriti sadržaj paketa jer znaju da je prava čar adventskog kalendara i poklona upravo iznenađenje i uzbuđenje. No, zato obećaju da nećeš biti razočarana, ni ti, ni partner/ica.

 | Autor:

Photo: Shutterstock

Komentari 0