Ljetni "coconut hair", trend bojenja kose, izgleda jednako dobro kao što zvuči

Instagram@melle.ellen "Coconut hair" trend
Vidi originalni članak
  • Kako nam je kosa ljeti prirodno svijetlija, ovaj trend je stvoren za dane na plaži koji nas očekuju
  • Osim što prekrasno izgleda, ima i prekrasan naziv koji nas podjeća baš na ljeto - gotovo da možemo namirisati kokos u zraku...
  • "Coconut" hair trend je posvjetljavanja pramenova uz rub lica u hladnu plavu nijansu

Jedino što je slađe od roséa, dana na plaži i ledene kave je trend boje kose za kosu "coconut hair" za ljeto. Ova svijetla i zabavna nijansa plave boje kombinira neke od naših omiljenih trendova kose u prošloj godini - plave tonove i balayage - spajajući ih u jednom ljetnom stilu.  

Ni ne sluteći, možda si primijetila trend boje kose za kosu "kokos" na svom profilu na Instagramu i društvenim mrežama budući da ih sve više djevojkaka odabire za ljeto.

Nivea Otkrile ste nam čiji dodir najviše volite, odgovori su nas raznježili

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MARCELO CAMPOS (@marcelocammpos)

"Intenzivni naglasci uokvirivanja lica čine ovaj super trend savršenim u ovom trenutku", kažu frizeri. Najbolje pristaje svijetlim brinetama i plavušama, a pogodna je za sve dužine i teksture kose.

Ova se boja kose razlikuje od tipične plave boje. Kao prvo, hladnija je, a ne toplog tona poput zlatne medeno-plave boje. Kako nam je kosa ljeti prirodno svijetlija, ovaj trend je idealan za ljeto. Pruža zanosan, ženstveni izgled, a pristaje čak i jako kovrčavoj kosi.

Beauty 'Box' bob je pravi facelifting za kosu: riješit će te mlitavih vrhova i podariti živost frizuri

Ovaj ljetni trend je djelomično posvjetljuje kosu uz rub lica, a omogućuje prodiranje prirodnog pigmenta. Da bi dobila ovaj "kokos" trend na svojoj kosi, sljedeći put kad budeš u salonu, zamoli svog frizera da ti stvori intenzivnu, svijetlo plavu boju oko lica. Zatim, od ušiju do potiljka, za kontrast upotrijebi balayage. 

U panici si jer ti je kosa sve više sijeda? Nevjerojatno, ali može ti pomoći obični krumpir

Tako bez napora i hladne, i tamne i svijetle boje besprijekorno se stapaju i nekako završavaju u nevjerojatnoj, kao od sunca i plaže izbljedjeloj plavoj boji. Ovaj je stil doista umjetničko djelo.

NIVEA Pripreme za more: Uz ove super savjete tvoja će koža zablistati u trenu

Posjeti Miss7.24sata.hr