Legendarna MAC-ova Studio Fix obitelj se širi: All-Over Face Pen je hibrid korektora i pudera kojeg koža obožava

Instagram @bynelliearoos
Vidi originalni članak
  • U gotovo 4 desetljeća postojanja MAC je stvorio mnoge bestsellere među kojima su posebno omiljeni ruževi i maskare, ali puderi i korektori iz Studio Fix obitelji
  • Njoj se upravo pridružio još jedan član - Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen, hibrid korektora i pudera koji u samo dva-tri klika pruža izvrsnu pokrivenost podočnjaka i ujednačen ton kože
  • Zahvaljujući moći prekiravanja, njegujućim sastojcima i jednostavnosti nanošenja, uopće ne sumnjamo da će postati još jedan bestseller brenda

Kada su vizažist Frank Angelo i fotograf Frank Toskan tamo početkom 80-ih frustrirani izgledom šminke na fotografijama počeli ručno formulirati šminku u svojim kuhinjama, nisu mogli ni naslutiti da će upravo njihovi proizvodi postati predmet obožavanja milijuna žena diljem svijeta. U tim istim kuhinjama nastalo je i prepoznatljivo pakiranje s crnim posudicama u kojima su u narednim godinama predstavljeni brojni noviteti, prvenstveno namijenjeni vizažistima i modelima, no nije trebalo dugo da ih i ostatak svijeta poželi u vlastitim kozmetičkim torbicama. 

Veliki vjetar u leđa brendu je dala Madonna kada je počela javno predstavljati njihove proizvode, a danas ovaj ultra-inkluzivan brend nudi više nijansi od bilo kojeg drugog konkurenta na tržištu. S više od 400 pudera u različitim finišima i nijansama, MAC se još uvijek i više no uspješno pridržava svoje izvorne misije: biti brend za sve dobi, sve rase i sve spolove.

Beauty Ovi SPF sprejevi olakšavaju ponovno nanošenje zaštite od sunca, a makeup ostavljaju netaknutim

U gotovo četiri desetljeća postojanja brend je stvorio mnoge bestsellere među kojima su posebno omiljeni ruževi i maskare, ali puderi i korektori iz Studio Fix obitelji kojoj se upravo pridružio još jedan član - Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen, hibrid korektora i pudera koji u samo dva-tri klika pruža izvrsnu pokrivenost podočnjaka i ujednačen ton kože.

@nettart The new MAC #studiofix every-wear pen first impression. And i like it! Would you try this? #touchuppen #quicktouchup #makeuptouchup #makeuponthego #newproductalert #twoinone #alloverfacepen #macstudiofix #makeupbynettart #macemployee ♬ Strawberry - Prod. By Rose

Ova makeup poslastica dostupna u 33 nijanse je pravi gamechanger koji revolucionira način na koji nanosimo puder budući nam aplikator jedinstvenog izgleda omogućuje ciljanje problematičnih područja i jednostavnije stvaranje baze prirodnog izgleda. Lagana formula koja se može nadograđivati i besprijekorno blendati osmišljena je kako bi stvorila glatki i ujednačeni finiš koji će izgledati nadasve prirodno, sjajno i zdravo, i uz to će trajati cijeli dan. 

Beauty TikTokeri su otkrili prednosti bijelog eyelinera. Evo 8 najboljih u koje se isplati uložiti

Osim što kao i svi ostali članovi Studio Fix obitelji pruža odlično prikrivanje, vodootporna formula je prepuna sastojaka koje koža itekako voli kao što su hijaluronska kiselina koja hidratizira kožu i čini je mekom, vitamin E koji joj pruža antioksidacijsku zaštitu te kofein. 

MAC Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen izvrstan je multipraktik za svakoga tko traži svestranu, dugotrajnu i iznimno ekifasnu podlogu, a upravo zahvaljujući njegovoj moći prekiravanja, njegujućim sastojcima i jednostavnosti nanošenja, uopće ne sumnjamo da će postati obavezan dodatak mnogih kozmetičkih torbica i vrlo vjerojatno još jedan bestseller brenda kojeg je, i više no očito zašto, nemoguće ne obožavati! 

Posjeti Miss7.24sata.hr