Kako smo uopće živjele bez ovog trika s ledom koji lak za nokte čini savršeno postojanim?

Instagram @iramshelton Trik za postojani lak za nokte
Vidi originalni članak
  • Kad je riječ o manikuri i lakovima za nokte, Internet, a osobito TikTok, prepun je raznih savjeta i trikova 
  • Naravno, neki od savjeta za manikure su dobri, dok je neke bolje i ne isprobati
  • Ali, TikTokerica pod nazivom '8kateee', otkrila je jedan nevjerojatan trik, bizarno jednostavan, a vrlo učinkovit 

Većina nas se može poistovjetiti s ogorčenjem što smo 20 minuta lakirale nokte samo da bi nam se lak več drugi dan krenuo guliti. Da smo znale za trik s „ledenim noktima“, mogle smo živjeti sve ove godine mirno s našim lakom dugo, dugo kao netaknutim. Ali, TikTokerica, 8kateee, preuzela je na sebe educirati nas kako se više nikada ne bismo morali boriti s oštećenim manikurama. Barem ne popriličan broj dana.

„Neke od vas ne znaju trik s ledom kada uređujete nokte i ja zapravo nemam pojma kako uspjevati da obični lak izgleda makar napola pristojno“, rekla je. „Ali, ovo je moj omiljeni trik, najbolji svih vremena, pa da vam pokažem“, dodala je.

„U redu, sada ću samo nalakirati nokte kao i obično“, rekla je u kameru, „a onda ću nakon što završim pričekati 30 sekundi. Ne moraju biti potpuno suhi, samo lak ne smije biti sasvim mokar“. Odabrala je OPI nijansu 'Without A Pout', ako si se pitala, ali trik funkcionira s bilo kojim običnim lakom.

@8kateee #nailstutorial #athomenails ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Nanijela je dva sloja laka na svaki nokat i dala dovoljno vremena da se lak na prvoj ruci posuši za „ledenu kupku“. „Trebaš samo šalicu ledene vode: uroni u nju nokte i drži dokle god možeš“, objasnila je prije nego što je umočila svoje lakirane nokte. 

Beauty Neočekivane boje lakova: Ove 3 pedikure bit će 'out' u ljeto 2024., ove 3 biti 'in'

„Sada ćemo napraviti drugu ruku", nastavila je prije nego što je ponovno ponovila korak na obje ruke.

„Želim testirati je li dovoljno čvrsto, to je cijela poenta ovoga. Ako si ikada lakirala nokte, vjerojatno već znaš da ako nisu skroz suhi i odeš u krevet ili sjedneš s dekom ili nečim sličnim, dobit ćeš otisak na laku i to će te iznervirati“, objašnjava. Kako bi testirala, Kate je pritisnula lak na palcu „jer mi je najmanje stalo do tog nokta“, obrazložila je. „Samo malo gurni i ako ne ostane nikakvo udubljenje, dovoljno je tvrd."

Nakon što je završila ledenu kupku, zaključila je: „To je to. Sada su moji nokti 'zaključani' i bit će savršeni barem tjedan dana.” 

Beauty 3 genijalna trika s lakom za nokte i 1 dobar savjet: zašto nikad ne smijemo tresti bočicu laka

Posjeti Miss7.24sata.hr