Jennifer Lopez napravila je šiške - i izgleda kao prije 30 godina. Ova frizura ju je stvarno pomladila!

instagram @jlo Jennifer Lopez
Vidi originalni članak
  • Jennifer Lopez poznata je po uvijek besprijekornoj frizuri, a za ljeto osvježila ju je šiškama u stilu Jane Birkin
  • Nove, guste i isprekidane šiške pune dimenzije Jennifer su u trenu pomladile i podsjetile nas ne neke od frizura koje je nosila na početku svoje karijere
  • Nova frizura stiže u savršeno vrijeme za sve koji još uvijek traže inspiraciju za promjenu frizure ovog ljeta!

Jennifer Lopez uvijek je odlična inspiracija za novu frizuru ako tražimo nešto ženstveno što će osvježiti i pomladiti naš izgled s puno dimenzije i volumena. Njena najnovija frizura sa šiškama još je jedan takav primjer, a isprekidane šiške inspirirane onima kakve su se nosile u 70-ih odlično su moderno osvježenje frizure za ljeto!

Ovo nije prvi put da je latino diva odlučila svojoj frizuri dodati šiške, a moramo priznati da joj ova frizura posebno dobro stoji te joj je dala totalno mladenački look, a i podsjetila nas na neke od frizura kakve je Jennifer već nosila tijekom godina.

Moda Jednog se jutra JLo probudila i bile su 70-e... Pa se tako i odjenula

Isprekidane guste šiške koje prekrivaju čelo uz obraze su nešto duže te predivno uokviruju njeno lice, a ostatak kose krasi mnoštvo dužih i kraćih slojeva koji kosi daju nevjerojatan volumen i pokret. 

Osim strateški ošišane i stilizirane kose, veliku svježinu i dimenziju kosi Jennifer Lopez daju i lagani pramenovi u svijetlim plavim nijansama koji izgledaju totalno prirodno te njenoj smeđoj kosi daju osunčani izgled, što je također jedan od prepoznatljivih lookova koje obožavamo na JLo!

Life&style Vilu koju su J.Lo i Ben Affleck konačno odabrali za svoj dom teško je opisati riječima, jednostavno čarobno

Posjeti Miss7.24sata.hr