Preslatka jagoda manikura savršena je za ljeto!

Instagram
Vidi originalni članak
  • Beauty trendovi brzo se mijenjaju, a posebno u manikurama
  • Iako su i dalje hit pastelne i neonske manikure, na TikToku se pojavio vrlo zanimljiv i upečatljiv trend
  • Manikura inspirirana sočnim jagodama na noktima izgleda preslatko i ne možemo se odlučiti koji nam je dizajn draži!

Naglašeni obrazi i usne u nijansama crvene i ružičaste već su neko vrijeme hit u beauty svijetu, a sad je i manikura s jagodama preplavila društvene mreže. Raskošne i sjajne ružičaste i crvene nijanse u kombinaciji s detaljima inspiriranim jagodama te svjetlucavim ukrasima i dizajnima mnogima su ovog ljeta omiljena manikura.

U jagoda manikuri prevladavaju vesele, jarke boje

Nokti ukrašeni jagodama trenutno će te odvesti na odmor i svojim slatkim dizajnima i jarkim bojama uveseliti tvoje dane. Manikura s jagodama uvijek se može naravno napraviti i u više minimalističkom stilu, s manjim naglascima inspiriranim ovim sočnim voćem.

U nastavku ti donosimo najljepše jagoda manikure kao inspiraciju za novu ljetnu manikuru!

Kratka i slatka jagoda manikura

Uz ovu manikuru, koja se može napraviti i na dužim noktima, motiv jagode će u potpunosti biti u prvom planu!

Jagoda manikura s teksturiranom površinom

Jagoda manikura tražena je zbog zgodne kombinacije boja, no i tekstura može biti razlog za neobičnu jagoda manikuru koja će izgledati kao da na noktima imaš prave jagode!

Jagoda manikura odlično izgleda i u pink verziji

Jagoda manikura inspirirana Barbie svijetom zvuči kao savršen spoj. U ovoj jagoda manikuri u ružičastoj verziji idealnoj za ljeto, jagode su još slađe!

Spoj klasične francuske i jagoda manikure

Elegancija francuske manikure i slatke jagode spojene su u ovom chic dizajnu koji je dokaz da ne moraš apsolutno sve nokte ukrasiti malim jagodama, već će ih tek nekoliko biti dovoljno za slatku ljetnu manikuru.

Beauty Pravilna njega noktiju: Kako znati je li tvojim noktima potrebna pauza od manikure

Različiti stilovi jagoda manikure

U ovom osebujnom dizajnu svaki će tvoj nokat doći do izražaja miješanjem različitih stilova manikure inspiriranih jagodama.

Kad se spoje cvijeće i jagoda manikura

Ako obožavaš manikure s cvijećem, onda će ti se svidjeti ova verzija u kojoj ćeš svojoj manikuri uz cvjetiće, dodati i male jagode za pravu ljetnu manikuru!

Jagoda manikura s predivnom zelenom u prvom planu

U slučaju da ipak ne želiš da crvene nijanse u potpunosti preuzmu tvoju manikuru, imamo i prijedlog jagoda manikure u zelenoj verziji! Jagode možeš uklopiti tek na nekoliko noktiju, dok zelenu možeš staviti u prvi plan, kao i svjetlucave ukrase.

Jagoda manikura s naglaskom na jednom noktu

Sviđa ti se jagoda manikura, no ne želiš cijeli set? Jednostavno izaberi nokat na kojem ćeš napraviti dizajn s jagodama, a na ostalim noktima izaberi upečatljivu crvenu nijansu za chic crvenu manikuru s malim detaljem jagode!

Jagoda manikura s ukrasima

Jagoda manikura može se napraviti i uz pomoć malih 3D ukrasa u obliku ovog voća. Bazna boja laka, u nude ili crvenim nijansama, jednostavno se ukrašava malim detaljima u obliku jagoda za predivnu i posebnu jagoda manikuru!

Beauty Ova "bottega zelena" nijansa laka savršena je za ljeto, žene je obožavaju

Posjeti Miss7.24sata.hr