Isprobala sam novu NIVEA noćnu masku za lice, evo što sam zaključila

privatna arhiva Kristijana Musića miss7 Ivana je testirala novu Nivea noćnu masku
Vidi originalni članak
  • miss7 Ivana testirala je NIVEA Cellular Filler melt-in sleeping masku
  • Cijena maske je 129,90 kn za 50 ml. 
  • Maska se ne inspire i ugodna je za nošenje, a Ivanin konačni dojam je pozitivan (iako ima par savjeta!)

SUPER TRIKOVI 5 kućanskih poslova uz ove ćeš trikove obaviti neočekivano brzo

Svaki put kada se na tržištu pojavi neka nova maska, dio mene se povampiri i čezne da je odmah isproba. Otkada sam saznala da na tržište dolaze nove NIVEA noćne maske za lice pa sam do jučer, kada sam je kupila, tri puta u drogerijama pitala je li već stigla. Naime, na tržište su stigle 3 nove NIVEA noćne maske za lice. Jedna je NIVEA Q10 Power noćna maska namjenjena zreloj koži, druga je NIVEA Cellular Filler melt-in sleeping maska koja njeguje i zateže kožu lica te garantira svjež izgled. Te posljednja, NIVEA Urban Skin Good Night Detox noćna maska koja regenirira i osvježava lice. 

 

S obzirom da prva maska nije za moj tip kože, a iz Urban skin linije već sam probala sličnu masku, odlučila sam isprobati NIVEA Cellular Filler melt-in sleeping masku. (I super mi je zvučalo ''melt-in'' i baš me zanimalo što to znači u praktičnom smislu!) Cijena ove maske je 129,90 kn, a količina je 50 ml.  U pakiranju se nalazi količina koja je navodno dovoljna za 12 upotreba, ali mislim da je bez problema možeš staviti barem petnaestak puta. 

Prije korištenja malo sam proučila masku i shvatila da je posebna po tome što sadrži kombinaciju hijalurona i skvalana (trenutni hit anti-age sastojak), a oni zajedno potiču aktivanost stanica koje onda ubrzano same stvaraju kolagen i hijalurnosku kiselinu.  Dakle, ako dobro shvaćam, ova je maska mali motor koji bi trebao ''razbuditi moje lice'' i potaknuti stanice na aktivnost.

Beauty U trgovine je stigao novi NYX puder. Evo zašto me potpuno oborio s nogu

Nadalje, saznala sam i to da se ova maska nanosi navečer, na svježe očišćeno lice, a pogodna je za nanošenje na vrat i dekolte te da se ne ispire. Osim toga, NIVEA obećaje kako su ujutro, nakon korištenja maske, umanjene bore i linije po licu. Iako bore nisu moj problem, barem zasad, privuklo me to što je ova maska obećala odmoran i mladenački izgled ujutro. To mi treba - odmoran izgled!

Kad sam otvorila masku, bila sam maaalčice šokirana. Osim što pakiranje neodoljivo podsjeća na klasičnu ''plavu Niveu'', miris i tekstura su također jako slični tome. Jesam li ja to kupila plavu NIVEU? No dobro, krenula sam u isprobavanje. Na lice sam nanijela jako bogat (možda i prebogat?) sloj maske. Iskreno, mislim da bi pola količine koju sam nanijela bilo sasvim dovoljno, ali nisam znala što me čeka pa sam radije stavila više.  U prvih nekoliko sekundi, osjetila sam peckanje, ali to osjećam s baš svakom maskom. Kao i uvijek, odmah je prestalo i ostala je maska koju sam, tek sada vidim, nanijela izrazito nefotogenično. Ali oprostit ćeš mi, maska je noćna, bilo je oko 21 h, a zadnji trun moje spremnosti za kameru već je spavao. Bitno da znam kako djeluje, zar ne?  Kao što i piše u uputama, nježno sam izmasirala lice i mirno krenula u ostatak večeri. Najveći dio maske upio se u prvih petnaestak minuta, a potom se upijao polagano. Ipak, pokušaj ovu masku nanijeti ranije navečer da se dio upije prije nego legneš u krevet.

Nakon čak 3 sata, oko ponoći, prije nego sam otišla u krevet, još sam uvijek osjećala djelovanje maske na licu, a usput sam shvatila i zašto se zove ''melt-in'' maska (topiva maska). Naime, na kraju ostane tako lagan sloj da točno osjećaš kako se on polako stapa s tvojom kožom. Ma, zapravo, cijelo vrijeme intenzivno osjećaš kako ti se maska, malo pomalo, uvlači ispod kože. Već prije nego što sam otišla u krevet mogla sam pretpostaviti da ću se probuditi s jako mekanom kožom jer osjećaj hranjenja je prilično očit.

Tako je uistinu i bilo. Ujutro sam temeljito oprala lice i isprala svaki mogući ostatak maske. A potom sam se fotkala! Dakle, koža mi je uistinu izgledala osvježeno, hidratizirano i imala je zdravi sjaj. Vjerujem da ovako izgleda lijepo nahranjena koža. Dakle, NIVEA maska je obavila stvarno dobar posao, prvi je dojam takav. Sve u svemu, zadovoljna sam izgledom lica ujutro.

Beauty Savršene obrve? Testirala sam skupi i jeftiniji proizvod za obrve i saznala ima li razlike

Istini na volju, ako uzmem u obzir da je moja koža masna i sklona aknama, ovoliko hranjivu masku morat ću koristiti mudro. Definitivno mislim da ću je morati limitirati na korištenje jednom tjedno. Ako i ti imaš masnu kožu, isto vrijedi i za tebe. Međutim, vjerujem da je ova maska stvarno super i sviđa mi se. Osim toga, mislim da je savršena za ljude sa suhom i zrelijom kožom jer je stvarno bogata i osjećam kao da radi dobar posao. Ipak, još jednom napominjem, svaka je koža različita i nisu svi dojmovi isti pa, ako si isprobala neku od ovih maski, slobodno podijeli i ti svoje dojmove! 

Posjeti Miss7.24sata.hr