Ida Prester otišla na novu frizuru, a zatim se usporedila s kultnom glumicom. Uviđaš li sličnost?

INSTAGRAM
Vidi originalni članak
  • Kada je riječ o frizurama Ida Prester probala je mnogo toga, ali ipak je dugi niz godina vjerna svojoj plavoj kosi
  • Kako bi je održala sjajnom i zdravom prepustila se stručnim rukama i profesionalnoj njezi
  • Rezultat je oduševio i samu pjevačicu, a usporedila se glumačkom i modnom ikonom Diane Keaton - vidiš li sličnost?

Ida Prester ne prestaje nas uveseljavati svojom modnom zaigranošću…uspješno kombinira odjeću iz second hand dućana, vješto uskače u glamurozne toalete ili nas osvaja 'djevojka iz susjedstva' stilom i to sve na svoj prepoznatljiv način.

Ipak, pjevačica, poduzetnica i mama sinova Ria i Roka koja sa suprug Ivanom Peševskim odnedavno živi u Zagrebu, u posljednje vrijeme nešto je manje sklonija eksperimentiraju s frizurama. Plava kosa Idin je zaštitni znak godinama, a obično se radi o duljini do ramena. Tako je i sada svoj stilizirani bob s razdjeljkom na stranu  'odvela' do frizera tek na ‘generalni servis’. Naravno, woow efekt nije izostao a Ida je svoj osvježeni look usporedila s izgledom kultne glumice

Moda Ida Prester pokazala 'kaputić svog života' koji bi se rijetki usudili nositi. Sviđa li se tebi?

‘’ Diane Keaton ide dalje u ralje velegrada’’, usporedila se pjevačica sa 75-godišnjom glumačkom i modnom ikonom.

Ida je svojim pratiteljima otkrila kako je svoju kosu tretirala preljevom a zdrav sjaj postigla je ampulama za njegu kose. Fina, mekana i obnovljena kosica’’, sama je ustvrdila Ida nakon tretmana. 

Stars Ida Prester je objavila sliku sa svojom mamom te još jednom potvrdila koliko su si nalik

Pjevačica je jednom prilikom otkrila kako upravu zahvaljujući profesionalnim frizerskim tretmanima održava zdravlje kose. Nerijetko je tretirala hidrogenom, ali njezina gusta i otporna kosa uz odgovarajuću njegu to može podnijeti. 

‘’Mogu reći da sam s kosom bolje genetski bolje prošla, nego s kožom’’, otkrila je Ida. 

Na ljetovanju Bez šminke, frizure, cipela i grudnjaka… Ida Prester izgleda glamurozno šik i na plaži

Čini se kako je ida u ovoj fazi prigrlila nešto ozbiljniju i sofisticiraniju frizuru, ali rado se prisjećamo i njezinih frizura sa šiškama u nešto opuštenijim izdanjima i u posebnim prilikama koje nas uvijek oduševe. 

"Budimo realni, nisam Madonna. Probala sam i ja mnogo toga: crnu, crvenu, ljubičastu, ali nije to – to", zaključila je Ida i istaknula kako je sretna jer je ipak pronašla svoj stil po pitanju frizura. 

Posjeti Miss7.24sata.hr