Hailey Bieber ima vrlo jednostavan trik za nanošenje rumenila, koji licu daje prirodno blistav sjaj!

Instagram @haileybieber Foto: Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Svi volimo saznati nove beauty trikove koji će poboljšati i osvježiti našu beauty rutinu, a trendseterica i osnivačica brenda Rhode, Hailey Bieber, često ima neki koji želimo isprobati što prije!
  • U jednom od videa objavljenim na njenom YouTube kanalu, Hailey i njena vizažistica poslužile su se makeup trikom za nanošenje rumenila, koji licu daje predivan, prirodni sjaj
  • Za stvaranje istog looka potrebna su samo dva proizvoda, rumenilo kremaste ili tekuće teksture te hranjiva krema za lice!

Beauty celebrity lookovi uvijek su nepresušna inspiracija, a u posljednje vrijeme to su često oni trendseterice Hailey Bieber. Hailey stalno na društvenim mrežama objavljuje preporuke proizvoda ili male, ali spretne beauty trikove koje je naučila od vizažista, kao i cjelokupne lookove, poput latte makeupa, ili glaziranih noktiju, koji su postali neki od najpoželjnijih i najtraženijih beauty lookova u ovoj i prošloj godini.

U videu objavljenom na njenom YouTube kanalu tako smo saznali i kako Hailey stvara svoju makeup rutinu za jesen i zimu, uz pomoć svoje vizažistice Leah Darcy, a otkrile su nam i jedan trik, koji ćemo zasigurno isprobati u svojim makeup lookovima. Riječ je o posebnoj, ali jednostavnoj tehnici nanošenja rumenila, kojom se postiže prirodan izgled prepun blistavog sjaja.

Prije nago što se tekuće ili kremasto rumenilo nanese na lice, potrebno ga je pomiješati s malo kreme za lice. Taj će potez lagano prorijediti boju te formulu učiniti lakšom za blendanje, ali i nadograđivanje. Također, najveća je prednost što će koži pružiti blistav i prirodan izgled te naglasiti jagodice.

Hailey je u videu koristila kremu Barrier Restore Cream iz vlastitog brenda Rhode, no i kreme drugih brendova koje licu daju prirodno sjajan izgled, jednako će dobro funkcionirati.

Krema za lice koja nam odlično može poslužiti u ovom beauty triku je obožavani klasik Weleda Skin Food, kao i jednako cijenjena Charlotte Tilbury Magic Cream! Obje kreme imamo izuzetno hranjivu i njegujuću teksturu, s formulom koja licu pruža blistav i prirodni sjaj te će se stoga predivno složiti s kremastim ili tekućim rumenilom!

Kad je riječ o odabiru rumenila, mekih kremastih i prozračnih tekućih tekstura ima sve više, a ako želimo u potpunosti rekreirati Haileyin look, možemo koristii i jednako rumenilo, kremasti Lips + Cheek stick iz Milk Makeupa, s pomalo uljnom teksturom koja se lako upija u kožu, u tamnijoj nijansi ili pak tekuću verziju rumenila ovog brenda, Bionic. Također, voljeni beauty favoriti iz Rare Beautyja, Westman Ateliera ili Milanija bit će jednako dobar izbor.

Beauty Skin tints sve češće zamijenjuju klasični puder - možemo li ih nazvati puderima nove generacije?

Posjeti Miss7.24sata.hr