Givenchy je lansirao 'Gentleman Society', jedan od najboljih mainstream parfema za muškarce 2023. godine

Givenchy Givenchy Gentleman Society
Vidi originalni članak
  • Givenchy je lansirao novi parfem, 'Gentleman Society', vrlo složen i profinjen za jedan komercijalni 
  • Nota narcisa nosi ovaj novi fenomenalni Givenchyjev miris, bogat, drvenast, mekan i začinski
  • Složeni aranžman i istaknuti sastojci bi 'Gentleman Society' mogli pretvoriti u jedan od najhvaljenijih komercijalnih muških mirisa koji će se pojaviti na tržištu ove godine

Nota narcisa (zelena, voštana, prožeta sijenom) često se povezuje s nevinom ženstvenošću. Kada se umetne u muške olfaktorne prototipove, narcisa može pojačati zelene efekte, pojačati herbalnost svojom živošću i proljetnim mirisom, dok posvjetljuje dublje, jače note. Također može nespretno stršati kao uljez koji nije na svom mjestu. Uspješne integracije istaknutih narcisa uključuju H24, Aura Maris, Colonia Pura, Arabian Horse i Tabac Tabou. 

Givenchyjev potpuno novi 'Gentleman Society' je, za komercijalni miris, vrlo složen. Parfem su stvorile Karine Dubreuil-Sereni i Maïa Lernout. Gornje note su kardamom i kadulja; srednje note su francuski narcis, haićanski vetiver i madagaskarski vetiver; bazne note su vanilija, palo santo i cedar. Početak mu je vlažan, bogat, drvenast, mekan i začinski, kombinacija kardamoma, kadulje i vetivera stvara slatki početak koji evocira kim bez prizvuka truleži i raspadanja. 

Beauty Ženski parfemi za proljeće: Donosimo 10 preporuka fragrance influencerice Nikol Ludaš

Kardamom također pomaže da se ukorijeni biljna strana mente, koja se prenosi na arniku ili anis, koja se čini izrazito zemljanom i svježom kao zemlja s vetiverom u prilog ovom narativnom mehanizmu, dok palo santo djeluje suho, poput tamjana.

Narcisa daje čaroliju mirisu 'Gentleman Society', kroz koju se ostvaruje nova, iznenađujuća i jedinstvena muževnost. Sa svojim zelenim, kišnim rubom, naglašava hladni začinski gornji dio. U kombinaciji s vetiverom, nijanse duhana daju suhi intenzitet. A u kombinaciji s vanilijom, suptilni voćni aspekti narcisa dodaju finu čistoću ovom mirisu.

S obzirom na njegov složeni aranžman i istaknute materijale, pretpostavljamo da će 'Gentleman Society' završiti kao jedan od najomiljenijih i najhvaljenijih komercijalnih muških mirisa koji će se pojaviti na tržištu ove godine.

Cijena parfema je oko 100 eura. 

Beauty Daisy Marca Jacobsa proširio je obitelj: stigao je parfemski trio i doista je rajski

Posjeti Miss7.24sata.hr