Crvena je hit! Ella, Danijela Dvornik i Neda Parmać pohvalile se novom bojom kose, kako ti se čini?

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Što je zajedničko Elli i Danijeli Dvornik, Franki Batelić, Nedi Parmać i Indiri Levak? Posljednjih dana odlučile su se na velike promjene u boji svoje kose
  • Hrvatskom su scenom tako zavladale bakrene i ružičaste nijanse
  • Velike crvene lokne, ružičasti lob ili pak nježna plava nijansa - koji ti se look najviše sviđa?

Proljeće je idealno vrijeme za nove frizure, a znaju to i slavne dame s hrvatske scene. Među njima su posebno popularne neobične nijanse crvene i ljubičaste od kojih neke podsjećaju na obožavane likove iz bajki.

Ella Dvornik boju svoje kose često mijenja pa je tako nedavno postala crvenokosa. Sredinom travnja odlučila se za nježnu crvenu nijansu, no sada je ovu žarku boju dodatno pojačala.

Osim novom nijansom, Ella je svoju kosu obogatila i novom dužinom. Naime, na Instagramu se pohvalila prekrasnim crvenim valovima napravljenima od ekstenzija pa je tako njezina kosa sada duža za nekoliko centimetara.

"Ugrađeno mi je 100 ekstenzija, malo za dužinu, malo za volumen, malo za promjenu", napisala je Ella ispod fotografije na kojoj nas podsjeća na princezu Ariel iz Male sirene. Novu boju i dužinu pohvalili su i njezini pratitelji. "Ima li koja boja da tebi ne paše?", glasio je jedan komentar.

MODA Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike

Bakrene nijanse velik su hit pa Ella nije jedina koja se odlučila na ovaj korak. Osim ove prekrasne nijanse primijetile smo još jednu, onu Nede Parmać. I pjevačica već neko vrijeme njeguje crvenu boju, a jučer se pak odlučila na novi look

Nijansa njezine kose nježnija je i više kestenjasta, a krase je velike i naglašene lokne.

Stars Indira ima novi imidž - glasaj koja ti se njezina frizura najviše sviđa

Još se jedna dama počastila novom nijansom. Ellina majka, Daniela Dvornik, jučer je postala ružičasta! "Think pink! Odradila sam i frizera jer je bilo vrijeme", napisala je ispod fotografije na kojoj nosi i velike naočale za vid sa zelenim okvirima mramornog uzorka.

Odlučila je obnoviti nježnu ružičastu nijansu koju je prvi puta isprobala prije tri mjeseca, dok je kosu ostavila u dosadašnjoj dužini, lobu s kraćim prednjim pramenovima. Danijela mladenački look njeguje već neko vrijeme, a nas je definitivno oduševila!

RECENZIJA NOVINARKE Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja?

Ovaj trend promjene boje kose naveliko je prisutan, a nije mu odoljela niti mlada hrvatska pjevačica.

Boju svoje kose tako je nedavno promijenila i Franka Batelić koja se odlučila za nježnu nijansu plave.

Stars Nova boja kose naše pjevačice: Franka Batelić plavija je nego ikada

Što misliš, tko je ovih dama s nijansom najbolje pogodio?

Posjeti Miss7.24sata.hr