Clinique je svoj ultra popularni ruž Black Honey napravio i kao sjajilo za usne - stvar je postala viralna

@clinique
Vidi originalni članak
  • ... a kad kažemo viralna, mislimo na gotovo 90 milijuna pregleda na TikToku!
  • TikTok nas uvijek uspješno izvještava o najnovijim, must-have proizvodima, a i podiže njihovu traženost
  • Ovo sjajilo za usne nema iza sebe samo renomirano ime već i strateški odabranu nijansu koja pristaje svim tonovima kože - dva dobitna faktora koja garantiraju megapopularanost!

Clinique’s Black Honey Almost Lipstick odavno je omiljem ruž mnogim ženama. Lansiran je daleke 1971. i još je na tržištu što dokazuje njegovu vrijednost, no posljednjih je godina doživio i novi uzlet, kad je znao biti mjesecima rasprodan. Brend je sada stvorio novo izdanje Black Honey ruža, u verziji sjajila. Pojavio se krajem kolovoza i zahvaljujući TikToku ova laskava boja mogla bi opet biti rasprodana. 

 

Videa koja pokazuju kako krasno ovo sjajilo izgleda na usnama došla su do 87.7 milijuna pregleda na ovoj platformi. Objašnjenje zašto je nijansa prilagodljiva svakom tonu kože jest što je savršen omjer plavih, crvenih i žutih pigmenata, objašnjavaju beauty znalci. Kao bonus tome je i činjenica što je PopPlush Creamy Lip Gloss vrlo njegujuće sjajilo koje hidratizira usne. U njemu je nekoliko hranjivih maslaca, od aloje, avokada i shea, jednako kao i hijaluronska kiselina - kremasto je baš kao što i izgleda.

Beauty Svi savjeti i najbolji ruževi za stvaranje dojma punih usana na jednom mjestu!

Osim ove prepoznatljive nijanse, lipgloss dolazi u osam crvenih, nude i ružičastih nijansi, a korisnice uglavnom govore o super pigmentiranosti, prekrasnom sjaju, vlaženju usana i kako lijepo izgleda kad se nanese. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clinique (@clinique)

Žene koje su godinama odane Black Honeyu, dosta su uzbuđene s ovom novom verzijom poznatog ruža. Komentar jedne od njih: "Nosim klasični Black Honey ruž, no oduvijek sam priželjkivala da postoji i u obliku sjajila. Imam koronično suhe usnice, koje se gule i ovo je savšeno! Formula je hidratizirajuća i jako lijepo izgleda na usnicama." Druga obožavateljica je napisala "Obožavam Black Honey ruž, tako da sam odmah kupila i sjajilo. Prekrasna boja i dugo ostaje jer se nekako zalijepi za usne.

Možda ga treba ugrabiti prije nego što se rasproda?

Posjeti Miss7.24sata.hr