Čini kožu sjajnijom, a pogled izraženijim: Zlatna plavuša divna je trend boja kose za ovu jesen koju lako mogu postići i brinete

Instagram/Zara
Vidi originalni članak
  • Ovu nijansu obožavaju mnoge slavne žene poput Izabel Kovačić i Julije Roberts
  • Zlatna plava je nijansa koja pristaje svakom tenu 
  • Topli tonovi čine da koža izgleda blistavije, a oči postanu više izražene

Zlatna plavuša je novi trend u bojenju kose ove jeseni, a ono najbolje kod ove tehnike bojenja je da se lako prilagođava svakom tenu. Da, čak i ako si brineta i ako želiš promjenu, ali nisi spremna na radikalne promjene, ova nova 'it' boja će te jednostavno oduševiti jer će tonovi zlata, ambera i meda koje ove nijanse sadržavaju učiniti da tvoja koža izgleda blistavija, a oči izraženije. 

 

Kako se dobiva ova trendi boja kose?

Ovu promjenu nemoj raditi sama kod kuće, a niti s frendicom, ma kako vješta bila - 'zahvat' svakako treba obaviti (odličan) frizer jer postiže se tako što se koriste dva do tri različita tona - što kosu čini bujnijom, a sam izgled prirodnijim. 

Najljepši rezultat dobijemo kada frizer oslikava naglaske - odnosno koristi tehniku u kojoj se svaki pramen posebno boji. Poduzetnica Izabel Kovačić, glumica Julia Roberts ili model Doutzen Kroes prekrasni su primjeri zlatnih plavuša. 

Kraljevska obitelj Kate Middleton još više posvijetlila kosu - hoće li na kraju postati plavuša?

 

Proizvodi za njegu ove trendi boje: 

Svježe obojena kosa treba dovoljno vlage i blagih šampona kako boja ne bi izgubila sjaj i intenzitet. Uz to, uvijek trebaš koristiti regenerator nakon svakog pranja kose i jednom tjedno intenzivnu masku za kosu.

Vrlo važno je koristiti ulje za vrhove i lagani serum preko noći. Tako će tvoja kosa uvijek izgledati blistavo i svježe.

S lijeva na desno: dr.organic (90 kuna), Garnier (22 kune), Nature Box ( 41 kuna), L'Oreal ( 56 kuna)

Stars Nova boja kose naše pjevačice: Franka Batelić plavija je nego ikada

Posjeti Miss7.24sata.hr