Boyfriend bob - ova od muškaraca 'ukradena' frizura biti će najveći trend 2021.

Pinterest
Vidi originalni članak
  • Boyfriend jeans samo su jedna od stvari koju smo prigrlile iz muškog ormara, uz njegovu košulju, oxfordice, sako, pleteni prsluk... Zašto ne bismo i frizuru?
  • Danas stoga slavimo boyfriend bob, frizuru koja će biti u trendu 2021. godine
  • Pokazat ćemo ti kako izgleda!

Bob frizure i dalje su u trendu i u 2021. godini. Ali, ova klasična kratka frizura također se razvila i oslanja se ove godine na androgeni izgled. Takozvani boyfriend bob je zato trendy frizura za 2021. godinu. I ne, to ne znači da ćemo se ošišati kratko poput dječaka, nego se ova frizura jednostavno uklapa u takozvani „boyfriend koncept“ u ljepoti i modi, odnosno ima ležeran i nekompliciran izgled.

Noviteti Ni duga, ni kratka! Prema frizerima ovo je idealna frizura za sve koje žele srednju dužinu kose

Evo kako izgleda boyfriend bob

Frizuru boyfriend bob prvenstveno karakterizira uglati i jednostavni „rez“. Vrhovi se režu ravno, bez ikakvih prijelaza. To stvara androgeni izgled koji je ujedno i vrlo jednostavan za oblikovanje. Ova kratka frizura također je potpuno svestrana. Naime, ovisno o obliku lica i željama, ovaj bob može biti kraći, ali i malo duži. I nema ograničenja pri samom stylingu. Bilo da je ravna ili kovrčava, ova je frizura potpuno promjenjiva i nudi beskrajne mogućnosti. 

Moda Pomalo je iznenađenje, ali izgleda da će ovo biti trend boja za proljeće 2021.

Najslađe izgleda kad je nosiš potpuno ležerno i „nestilizirano“. Jednostavno napravi nekoliko beachwaves u kosi i daj vrhovima mokar izgled s malo gela ili pjene za oblikovanje kose.

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr