Beauty odbrojavanje do Nove Godine: počni sad i zablistaj baš kad trebaš

Thinkstock / Spencer Davies
Blagdani se bliže, a s njima i neizostavni partyji i druženja na kojima želimo biti u svoj najboljem izdanju
Vidi originalni članak

Kako bi na vrijeme bila spremna za nadolazeće blagdane, pripremili smo ti detaljni beauty vodič uz kojega ćeš korak po korak zablistati na svim božićnim druženjima. Nemoj čekati pet do 12 i ove godine zabljesni jače od novogodišnjeg vatrometa. Odbrojavanje može početi! 

Mjesec dana ranije: Piling tijela/masaža

Prije nego što cijeli bankovni račun isprazniš zbog božićnih poklona i šopingiranja, počasti se pilingom i masažom za cijelo tijelo. Osim što ćeš se opustiti, pilingom ćeš odstraniti mrtve stanice kože pa će prestati biti perutava i suha i bit će glatka na dodir. A upravo to je ono što želiš, zar ne?

BEAUTY Genijalno! Ovom masažom doista možeš smanjiti podočnjake

Dva tjedna prije: Kozmetički tretman lica

I tvoje lice treba posebnu njegu pa uz svoju svakodnevnu beauty rutinu povremeno uvrsti i kozmetičke tretmane lica. Najnovija znanstvena istraživanja pokazala su da ako se nakon 30-ih godina poduzmu preventivni tretmani, lice može dugo vremena zadržati mladenački izgled. Dva tjedna prije Nove Godine zakaži tretman kod kozmetičarke!

Jedan tjedan prije: Boja kose i frizura

Blagdanska sezona idealno je vrijeme i za osvježavanje izgleda, što je jednostavno učiniti promjenom boje kose i frizure. Što ne znači da trebaš napraviti drastičnu promjenu - to sa sobom nosi rizik, a ne želiš novogodišnju noć provesti plačući pred ogčedalom. Stoga ti predlažemo da  kosu minimalno posvijetliš ili potamniš i skratiš, dovoljno da bude primjetno. Vjeruj nam, osjećat ćeš se odlično. 

Četiri dana prije: Depiliranje

Depilacija željenih područja stvara slatki užitak glatke kože koja je uvijek spremna za izlaganje pogledima (i dodirima!). A upravo to je ono što nam je potrebno tijekom blagdanske sezone. Znamo da nije ugodno, ali isplati se. Vjeruj nam!

Tri dana prije: Uređivanje obrva

Želiš li izduljiti lice, pomladiti ga i uljepšati – vizažisti poručuju da središ svoje obrve. Pritom nemoj slijepo slijediti trendove i oblik obrva prilagodi svom licu. Naime, obrve će uokviriti tvoje lice i dati mu posebnu ekspresiju

BEAUTY 5 koraka do savršenih obrva - prema savjetu vizažista

Dva dana prije: Sprej za samotamnjenje

Činjenica je da s osunčanom kožom djelujemo zdravije i zavodljivije, a kako u zimskim mjesecima sunčanje nije opcija, jedini put do zdrave preplanulosti je onaj koji uključuje upotrebu sredstava za samotamnjenje kože. S njima se na siguran i brz način dolazi do željene brončane boje kože. Nanošenje spreja za samotamnjenje predlažemo dva dana prije Božića. 

Jedan dan prije: Manikura

I šećer na kraju, manikura i uređivanje noktiju. Ovaj korak dolazi na samom kraju kako bi tvoji nokti što duže izgledali lijepo i uglađeno. Jer upravo to je ono što želi svaka pripadnica ljepšeg spola koja drži do sebe. 

Posjeti Miss7.24sata.hr