5 trendova u manikuri za koje se predviđa da će biti iznimno popularni ove godine

Instagram @iramshelton
Vidi originalni članak
  • Trendovi u manikuri vrlo su inovativni te se često mijenjaju, a nakon glaziranih noktiju u nekoliko verzija koje su vladale prošlom godinom, u 2023. vidjet ćemo popularnost i drugih metoda uređivanja noktiju
  • Francuska manikura uvijek je dio trendova, u klasičnom ili nekom izmijenjenom obliku, što će biti slučaj i ove godine
  • Suptilniji nail art te prirodan izgled noktiju također će biti među traženim manikurama

Svijet manikure šarolik je i jednostavan način za predivan izgled noktiju, stoga trendova u manikurama ima vrlo mnogo te se brzo i mijenjaju. Klasične manikure dobivaju nove verzije, kombiniraju se naizgled nespojive boje, a kao ukras na noktima u obliku nail arta možemo dobiti doslovno što poželimo. 

Francuska manikura s obratom, svjetlucavi ukrasi na noktima i suptilan nail art samo su dio trendova koji će biti popularni ove godine, u nastavku izdvajamo njih pet.

Suptilan krom finiš

Krom finiš ne mora uvijek biti izrazito sjajan i upečatljiv, već ovakvu manikuru možemo dobiti i na suptilniji način. Manikura s blago sjajnim krom finišem zapravo je nova verzija glaziranih noktiju koje je popularizirala Hailey Bieber te će sjajno izgledati u kombinaciji s mliječnom nijansom laka kao podlogom. 

Prirodni nokti 

Prirodan i zdrav izgled noktiju nikad ne izlazi iz mode pa tako možemo i dalje očekivati nastavak popularnosti prirodnih i minimalističkih manikura. Čista i jednostavna manikura lako se može postići s OPI nijansama poput Bubble Bath i Love Is In The Bare koje će naglasiti prirodne nokte i postići zdrav i uređen izgled. 

Beauty 'BIAB' manikura novi je veliki trend trajnog gel laka, puno zdravijeg za nokte

Tanka French manikura

Klasična francuska manikura još je jedna vrsta manikure koja je uvijek popularna zbog svojeg chic bezvremenskog dizajna koji uvijek izgleda elegantno, a ove će godine najviše u trendu biti French manikura s tankom, jedva vidljivom crtom.

Mali naglasci na noktima

Od sitnih svjetlucavih kamenčića do šljokica te mat i sjajnih završnih slojeva, teksturirani naglasci nastavit će biti popularni i ove godine. Posebno treba izdvojiti sitne i jednostavne naglaske na noktima poput točkica ili malih kristalića do nešto apstraktnijih verzija francuske manikure.

Nakit na noktima i metalik nokti

Sitni viseći ukrasni nakit na dužim noktima bit će jedan od istaknutijih trendova ove godine, a statement manikure sa svjetlucavim kamenčićima sigurno neće proći nezamijećeno. Kao podloga kod ovakvih upečatljivih ukrasa preporučuje se čista i jednostavna manikura kako bi nakit posebno došao do izražaja. 

Beauty 10 maštovitih ideja za crnu manikuru kojima se možemo inspirirati i nakon zime

Posjeti Miss7.24sata.hr