5 skincare proizvoda s manuka medom kojima resetiramo kožu ususret proljeću

Instagram @_hollyt
Vidi originalni članak
  • Manuka med bogat je antioksidansima i poznat po svojim protuupalnim i antibakterijskim svojstvima
  • Ovaj sastojak štiti, hidrira i hrani kožu za ljepši i blistaviji ten
  • Donosimo 5 proizvoda s manuka medom (od umivalice i krema do maski za lice) kojima možeš njegovati svoju kožu ususret novoj sezoni
  • Pročitaj više: 5 savjeta za snažnu kožu koja blista iznutra i izvana - baš kao i ti!

Tijekom ovog prijelaznog razdoblja iz zime u proljeće, našoj koži je potrebna dodatna doza njege i hranjenja. Manuka med, jedinstvena vrsta meda porijeklom s Novog Zelanda, bogat je antioksidansima i poznat po svojim protuupalnim svojstvima koja štite i njeguju kožu. Stoga smo odlučili doznati kojih pet proizvoda za njegu kože, prožetih ovim čudesnim sastojkom, našoj koži mogu pomoći da jednostavno zablista u proljetnoj sezoni.

Beauty "Inflammaging" je najnoviji pojam u skincare svijetu koji govori o starenju kože - kako ga spriječiti?

PSA Reset Acai & Manuka Honey Nourishing Cleanser

Reset Acai & Manuka Honey Nourishing Cleanser idealan je i hranjiv proizvod za čišćenje, posvjetljivanje i obnavljanje kože lica. Antibakterijski manuka med umiruje kožu tijekom čišćenja, a uz pomoć jogurta, prirodno bogatog probiotičkim kulturama i vitaminima A, B, C i E, vrlo brzo se mogu vidjeti prvi rezultati. PSA je također obogatio svoju umivalicu mliječnom kiselinom za nježan piling kože bez izazivanja iritacije. Ako postoje heroji u skincare svijetu, onda je to ovaj proizvod za čišćenje lica.

Trilogy Ultra Hydrating Face Cream

Poznata po svojim snažnim svojstvima hidracije, ova krema za lice je idealno rješenje za osobe sa suhim i osjetljivim tipovima kože. Obogaćena snažnim manuka medom, koji je poznat po svojim blagotvornim svojstvima, pruža trajnu hidraciju kože, osiguravajući da ona ostane hidrirana tijekom dana. Obnavljajući prirodnu barijeru kože, pomaže i u zaštiti od raznih stresora iz okoliša. Redovitim korištenjem ove kreme možeš očekivati da će tvoja koža biti revitalizirana i izgledati mladolikije.

Beauty Fara Homidi lansirala je prvi make up proizvod koji je korektor, puder i highlighter u jednom!

Farmacy Honey Potion obnavljajuća antioksidacijska hidratantna maska

Ova maska za lice, koja je obogaćena moćnim manuka medom, izvrstan je izbor za one koji traže dubinski hidrirajući i hranjivi tretman kože. Osim toga, ova maska sadrži niz antioksidansa koji pomažu u zaštiti kože od štetnih vanjskih čimbenika. Ova kombinacija intenzivne hidratacije i antioksidativne zaštite ostavlja kožu nevjerojatno mekom i podatnom, vraća joj prirodnu elastičnost i mladenački sjaj.

Antipodes Aura Manuka Honey maska za lice

Omiljeni proizvod među beauty entuzijastima, Antipodes Aura Manuka Honey maska za lice je savršeno rješenje za brojne probleme s kožom, uključujući hiperpigmentaciju i crvenilo. Manuka med je poznat po svojim vrhunskim antibakterijskim svojstvima, a upravo ta svojstva čine Antipodes Aura Manuka Honey masku za lice izvrsnim izborom i za sve koji se bore s aknama. Redovita upotreba ove maske pomaže uravnotežiti proizvodnju sebuma, čime se smanjuju začepljenja i pojava prištića i akni. Ova bi maska potencijalno mogla biti proizvod za spašavanje kože koji si oduvijek tražila.

Beauty Parfemi s mliječnim mirisnim notama možda zvuče čudno, ali su prefini, bogati i kremasti

CosRX Ultimate Moisturising Honey Overnight Mask

CosRX u svom asortimanu k-beauty proizvoda također ima izuzetno dobru noćnu masku s manuka medom kao glavnim sastojkom i fantastična je opcija za one koji žele umiriti i hidrirati svoju kožu tijekom spavanja. Hranjiva i hidratantna svojstva manuka meda prodiru duboko u kožu, pružajući intenzivnu hidrataciju koja traje cijelu noć i omogućuje nam da se probudimo s kožom koja nije samo osvježena, već i blistava. Uz to, jednostavno ju je nanijeti na kožu i pruža dokazane rezultate te će s lakoćom postati dio stalne postave skincare proizvoda u našim kupaonicama.

Uključivanje proizvoda za njegu kože s manuka medom u skincare rutinu može značajno poboljšati zdravlje naše kože. Ne samo da pružaju potrebnu hidraciju, već i daju našoj koži prirodni sjaj. Stoga čini formule proizvoda koji su savršeni za pripremu i reset kože uoči proljeća.

Beauty 3 najpoželjnije frizure ovog proljeća: za bob znamo, koje su preostale dvije?

Posjeti Miss7.24sata.hr