5 jednostavnih frizura koje su osvojile Instagram i mogu se smatrati proljetnim trendom

Instagram @keziacook frizure za proljeće
Vidi originalni članak
  • Kad je o kosi riječ, ovu sezonu počinjemo s nekim već popularnim trendovima, ali i nekim novima, kao i uvijek
  • Izdvojile smo pet chic i opuštenih frizura vrlo popularnih na Instagramu
  • Celebrityji i influencerice vole ih nositi, a u neku od ovih pet možda se i mi zaljubimo...

Proljeće nam osim novih odjevnih komada koje dodajemo u garderobu, donosi i nove beauty lookove. Uz makeup, tu su i proljetne frizure, a na Instagramu modne i beauty trendseterice već nose nekoliko frizura koje će ovog proljeća biti pravi hit.

Chic i opuštene frizure inspirirane onima iz 90-ih osim kose stilizirane na specifičan način, uključuju i razne ukrase za kosu, poput slatkih i praktičnih kopči te svilenih marama. 

Beauty Tajno oružje glumice Lily Collins za meku i sjajnu kosu je ovaj suhi šampon

Donosimo pet frizura za proljeće koje su već omiljene na Instagramu!

Frizura prema van uvijenih vrhova

Ariana Grande, Kim Kardashian, Millie Bobby Brown i Emma Chamberlain sve obožavaju ovu jednostavnu i elegantnu frizuru iz 90-ih u moderniziranoj verziji. Frizuru je lako postići bilo kojim alatom za stiliziranje kose na toplinu i uz lak za kosu kako bi ostala postojana.

Pletenice od prednjih pramenova kose 

Ova frizura gotova je u trenu te ju lako možemo napraviti tako da odvojimo prednje pramenove i ispletemo ih u tanke pletenice.

Zalizana punđa

Ova frizura punđe popularna je već nekoliko sezona, a bit će omiljena elegantna frizura i ovog proljeća. Ovu svestranu frizuru možemo napraviti niže ili više na glavi, s razdjeljkom ili bez, kako nam više odgovara s obzirom na duljinu i tip kose. 

Marame za glavu

Frizura s dodatkom marame trendi je i lagan način da "ukrotimo" neposlušnu kosu i napravimo chic frizuru. Marame raznih boja, uzoraka i duljina možemo stilizirati na više načina te frizuru učiniti totalno personaliziranom.

Frizura s kopčom

Lagana, praktična i chic, frizura s kopčom jedna je od omiljenih svih modnih i beauty influencerica, a kod slaganja frizure s kopčom, kosu možemo složiti u podignutu frizuru ili ju ostaviti raspuštenom te kopčom učvrstiti samo prednje pramenove.

Beauty Poznati frizer Zvonimir Franić otkrio je najnovije trendove: kakve će frizure vladati ovim proljećem?

Posjeti Miss7.24sata.hr