3 najizdržljivija 'top coat' laka za učvršćivanje manikure uz koje ju ni morska sol neće uništiti

Instagram @saskiafenwick
Vidi originalni članak

Sve smo prošle to barem nekoliko puta - izdvojile smo vrijeme i pomno nalakirale nokte, obraćajući ekstra pažnju na detalje, a onda nam se lak počeo ljuštiti već idući dan. Srećom, postoji jednostavno rješenje za izbjegavanje pucanja i listanja laka za nokte, a da ne moramo kod profesionalaca na trajni lak ili geliranje noktiju. Održavanje besprijekorne manikure je izazovan zadatak, posebno kada se radi o dodatnim čimbenicima poput morske soli, koja može biti nemilosrdna prema našim noktima. Kako bismo kreirale dugotrajnu i postojanu manikuru, neophodno je koristiti ‘top coat’ ili nadlak koji pruža vrhunsku zaštitu i jača naše nokte. Stoga smo odlučile potražiti tri najtrajnija 'top coat' laka koji, prema recenzijama, osiguravaju to da naša manikura ostane besprijekorna. Čak i u najizazovnijim uvjetima.

Beauty Tvoja kućna manikura će svaki put izgledati kao da si bila u salonu uz ovaj jedan jednostavan trik

Najbolji nadlak pomoći će u očuvanju dugotrajnosti manikure

Najbolji ‘top coat’ lakovi za nokte neće samo štititi lak ispod od pucanja, listanja ili mijenjanja boje, već će dodati sjaj manikuri i zaštititi nokat u cjelini. Profesionalci često pričaju o tome kako je zaštitni nadlak ključ dugotrajne manikure. Stoga, ako si jedna od onih koja sama kreira svoje manikure kod kuće, dobro je imati visokokvalitetni nadlak u svojoj kolekciji kako bi tvoja manikura trajala tjednima. Pronašli smo tri najbolje formule, od one za brže sušenje laka preko one koja pruža finiš visokog sjaja do one koja će tvojim noktima pružiti dodatnu zaštitu.

Beauty Neka ovo ljeto bude jednostavno uz minimalne verzije trendi manikura - evo 5 prijedloga

Seche Vite Dry Fast Top Nail Coat

Ovaj nadlak ima više od 30.000 recenzija zadovoljnih kupaca, a suši se u rekordnom roku, tako da možeš nastaviti sa svojim aktivnostima bez straha da ćeš okrznuti noktima o nešto i uništiti svoju upravo napravljenu manikuru. Seche Vite je transparentni sjajni nadlak koji neće požutjeti, a njegova originalna formula posebno je dizajnirana da prodre dublje u lak. Suši se za 60 sekundi i čini nokat tvrđim i otpornijim na listanje i pucanje. Sadrži UV zaštitu i stvara snažan, dugotrajan površinski sloj. Nikako nemoj ovaj lak koristiti kao bazu, već samo kao nadlak, tj. kao zadnji korak u manikuri.

Beauty Breskva, lavanda... 5 boja lakova obilježit će naše ljetne pedikure 2024. godine

OPI Top Coat

Ovaj kultni favorit možda laku ne daje sjaj poput gela, ali stvara deblji, zaštitni sloj koji manikuru čini manje osjetljivom na grebanje ili pucanje. Nadlak za nokte OPI Top Coat će tvoju manikuru podignuti na jednu višu razinu svojom zaštitnom funkcijom ako ga odlučiš koristiti kao završni korak manikure. On pomaže u očuvanju boje i ne žuti te sprječava pojavu mrlja.

Chanel Le Gel Coat

Chanel Le Top Coat još je jedan kultni izbor, a noviji Le Gel Coat ovog legendarnog brenda sadrži sastojke za stvaranje zaštitnog filma koji je poput smole za naš lak i na taj ga način učvršćuje na mjesto. Osim toga, ulje kamelije u formuli pruža dozu sjaja te hidratizira nokte i zanoktice oko njih. Uz jednostavnih nekoliko poteza naglasi blistavost i zaštiti svoj lak za dugotrajniju postojanost manikure.

Beauty Ovaj 'zastarjeli' trend pedikure oduvijek je dijelio mišljenja, ali ovo ljeto se vraća u modu!

Posjeti Miss7.24sata.hr