15 bob frizura razdjeljkom sa strane koje pristaju svima, izgledaju chic i pomlađuju

Instagram @romeufelipe
Vidi originalni članak
  • Mnoge su domaće i strane zvijezde novu godinu dočekale s novom, kraćom kosom ošišanom na popularni bob
  • Ova frizura odlično će pristajati ženama bilo koje dobi, oblika lica i tena pa ne iznenađuje što je toliko omiljena
  • Postoji u bezbroj različitih varijanti prilagodljivih željama i tipu kose, a mi smo izdvojili 15 najljepših stilova

Iako je razdjeljak po sredini tijekom posljednjih nekoliko godina dobio i više od svojih pet minuta slave, znamo da si bob i razdjeljak po strani savršeno pristaju. I svi oni koji razmišljaju o osvježenju kose u novoj godini trebali bi razmisliti o upravo ovoj bombastičnoj kombinaciji koja je super jednostavna za održavanje, izgleda profinjeno, razigrano i chic u isto vrijeme, pristaje gotovo svakome i k tome još pomlađuje. Od superkratkih i tupih do nešto dužih valovitih i slojevitih kombinacija, ovo su naši favoriti!  

Bakreni bob s dubokom šiškom

Klasični bob dužine do brade izvrsno je rješenje za sve one s tankom kosom. Osim što je super laka za nošenje, ova frizura odlično će pristajati ženama bilo koje dobi, građe i tena, i uvijek će izgledati sjajno!

Divlji bob s dubokim razdjeljkom

Svi oni kojima jednostavan ravni bob nije dovoljan, neka isprobaju u priču dodati malo valova. Malo seruma za poboljšanje kovrča, koji potez prstima kroz kosu i savršena frizura je spremna.

Dugi bob s niskim razdjeljkom

Lob, iliti dugi bob, najljepše će pristajati ženama s gušćom kosom. Nekoliko kovrča napravljenih figarom ili peglom za kosu i duboki razdjeljak na suprotnoj strani od one na kojoj ga najčešće nosimo bit će dovoljni za divan i voluminozan bob.

Plavi bob do brade sa šiškama

Kraći straga i duži sprijeda, ovaj klasični bob neodoljivo podsjeća na frizure iz 90-ih. Uz tanke i nježne plave pramenove izgledat će super svježe i moderno. 

Super kratki ledeno plavi bob

Bob s razdjeljkom po strani izgleda super slatko i odličan je odabir kako lice uokviriti na chic način. Kratki će bob sjajno izgledati uz pokoji krupni val, a sve što je potrebno za dobar styling je široka četka ili figaro i doslovno par minuta. Ipak ne želimo završiti s prečvrstim kovrčama!

Tupi bob s razdjeljkom sa strane

Precizno rezane frizure izgledaju posebno elegantno. Besprijekorno ravan i ujednačen, ovakav je elegantni bob poput umjetničkog djela. I samo djeluje zahtjevno jer ga je zapravo jako lako stilizirati - fen i par poteza četkom su sve što je potrebno.

Klasični bob u vatrenoj nijansi 

Klasični bob uvijek je dobar izbor. Ova frizura savršeno je svestrana i pristaje svakom obliku lica i teksturi kose, a onima s okruglim ili četvrtastim oblikom lica najbolje će pristajati uz puno volumena.

Plavi bob s raskošnom šiškom

Svi oni koji misle da bi tupo rezani bob na njima izgledao prestrogo, neka ga pokušaju razigrati dugim tankim šiškama. Sav ostatak kose bio bi iste duljine, a šiške bi na lijep način uokvirile lice.

Teksturirani i raščupani bob 

Ovakva je verzija najbolji dokaz da bob ne mora nužno biti strukturiran i uglađen. Dovoljno ga je osušiti prirodno i nanijeti malo seruma za učvršćivanje kovrča za vrlo pariški i ležeran look.

Asimetrični bob s dubokim razdjeljkom

Ima žena koje bob obožavaju u toj mjeri da ga nose doslovno godinama. Jasno je da im se u tom sučaju povremeno može javiti zasićenje, a dovoljno je jednu stranu ostaviti dužu od druge za zanimljivo osvježenje.

Francuski bob s razdjeljkom sa strane

Vjerojatno ne postoji slađa frizura od kovrčavog boba. Nešto kraća duljina do brade elegantno će istaknuti vrat i lijepo naglasiti crte lica te ga uokviriti na najslađi i najrazigraniji način.

Super elegantni bob

Jednostavan i lako prilagodljiv, ovaj će bob pristajati doslovno svima. Ova će malo dulja verzija najbolje izgledati izvučena krupnom četkom za maksimalan volumen.

Neuredni bob

Duboki razdjeljak sa strane u kombinaciji s mekanim, teksturiranim valovima odlična su opcija i za party look i za dnevni izlazak s prijateljima. Malo paste za matiranje i laka za kosu dovoljno je da izdrži cijeli dan i cijelu noć.

Dugi slojeviti bob

Svi koji vole puno volumena, a nisu ljubitelji pretjerano strukturirane kose, mogli bi se oduševiti idejom boba razigranog brojnim slojevima koje će se prilagoditi svim njihovim željama.

Bob iz starog Hollywooda 

Naizgled kompliciran, ovaj je stil zapravo vrlo lako postići. Sve što je potrebno je figarom uviti svu kosu u istom smjeru, pustiti da se pramenovi ohlade i nježno ih četkati dok se svi zajedno ne stope. I uvijek će izgledati glamurozno i vrlo profinjeno.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr