12 boja za kosu koje će biti u trendu sljedeće godine - koju boju ćeš izabrati?

Instagram @shaymitchell
Vidi originalni članak
  • Nova godina označava novi početak, a za mnoge i savršeno vrijeme za novu boju kose
  • Ako već tražiš inspiraciju za novu boju kose, donosimo čak dvanaest predivnih opcija
  • Među bakrenim, smeđim, crnim i plavim nijansama sigurno će svatko pronaći savršenu novu boju za 2023.!

Promjena je uvijek dobrodošla, a kad se radi o promjeni boje kose, mnogi biraju početak nove godine kao vrijeme za novu boju i frizuru. Budući da nas još samo par tjedana dijeli od 2023., donosimo prijedloge boja kose koje bi mogle biti među najpopularnijima u sljedećoj godini. Neki će se trendovi nastaviti iz 2022., ali će nas iznenaditi i neki novi. 

Nove verzije i dorade klasičnih boja za kosu i razne varijante smeđe, crne, plave i crvene samo su dio onog što nas očekuje u 2023. 

Raskošna bordo 

U sljedećoj godini svakako ćemo viđati više crvenih nijansi, poput ove raskošne bordo crvene. Ovoj punoj boji dodani su hladniji tamni pramenovi kojima se dobiva taj predivan bordo ton.

Nježna ružičasta

Bakreno ružičasta i rose-gold boja zapravo je blaža verzija jače crvene te je sve traženija u salonima. U ovom su trendu spojene plave nijanse s toplom zlatnom za dobivanje ove posebne boje koja ponovno dobiva na popularnosti. 

Meki pramenovi koji uokviruju lice

Jedan od trendova koji je i dalje na vrhu najtraženijih te ni sljedeće godine neće prestati biti popularan, su svjetliji pramenovi koji savršeno uokviruju lice.

Ponoćno crna

Wednesday Addams i njen goth glam stil trenutno su zbog nove Netflixove serije na vrhuncu popularnosti, a bogata crna s dodatnim sjajem bit će veliki trend i u nadolazećim mjesecima.

Medeno zlatna

Umjesto pepeljasto plavih, u 2023. viđat ćemo više toplih zlatnih i medenih tonova, a trend već odlično nosi Kim Kardashian, za čiju je novu boju zaslužan njen celebrity frizer Chris Appleton.

Tamna bakrena

Još jedna nijansa crvene, ovaj put u tamnoj bakrenoj varijanti, koja je mješavina predivnih smeđih i bakrenih nijansi. 

Skupa brineta

Skupa brineta je veliki trend iz ove godine koji će se nastaviti i sljedeće, s mnogim celebrityjima koji se već izabrali ovu nijansu, poput Gigi Hadid i Hailey Bieber. Duboka i jaka dimenzija kose te posvećenost detaljima glavne su odrednice ove blistave nijanse.

 

Zimsko bijela

Uz medene plave, i svjetlije nijanse plave dobit će svoje mjesto među popularnim bojama za kosu u 2023. Gotovo platinasto plava, ova zimsko bijela nijansa svakako će se istaknuti u raznim tamnijim nijansama.

Pramenovi u boji karamele

Ova boja savršena je sredina između smeđe, kestenjaste i bakrene boje jer ostaje smeđa, ali s mekim i toplim naglascima kroz pramenove te se time postiže ujednačen i skladan rezultat na kosi. Pramenovi su u ovom slučaju tek nekoliko nijansi svjetliji od prirodne boje kose te izgledaju sasvim prirodno. 

Lješnjak brineta

Još jedna varijanta smeđe koja inspiraciju za ovu specifičnu nijansu traži u prirodi, točnije u boji lješnjaka sa zlatno-smeđim toplim te pepeljasto-smeđim hladnim pramenovima spojenima u nijansu koju će biti i lako održavati.

Pješčano-bež plava

Ova verzija plave sadrži tople i hladne tonove spojene u savršenu kombinaciju pepeljastih, bež i pješčanih nijansi plave za predivnu multidimenzionalnu boju.

Topla kremasta plava

Topla kremasta plava savršen je izbor za one s prirodno plavom kosom koji ju žele posvijetliti, ali ne drastičnom promjenom poput platinasto plave. Decentna, topla nijansa savršeno će se stopiti s prirodnom plavom i dati joj dimenziju.

Beauty TikTok ima novi hit proizvod od kojeg kosa nikada nije bila ljepša. Istražili smo u čemu je fora

Posjeti Miss7.24sata.hr