10. rujna 2014.

Adventska događanja na besplatnoj karti Zagreba

Thinkstock.

Karta je osmišljena kako bi boravak u Zagrebu učinila ugodnijim svim gostima koji još nisu u potpunosti upoznali grad.

Zagrebačka tvrtka Darrer krajem mjeseca tiska drugo izdanje svoje karte Zagreba koja će olakšati pronalazak zanimljivih lokacija u gradu za vrijeme adventa, piše portal Poslovni.hr.

Podsjetimo, prvo izdanje je sadržavalo kartu grada i vodič s najpoznatijim zagrebačkim restoranima, klubovima, kafićima, kockarnicama i slastičarnicama. Ideja je prepoznata od strane Turističke zajednice i ugostitelja koji su u njoj vidjeli priliku za promociju. Karta je osmišljena kako bi boravak u Zagrebu učinila ugodnijim svim stranim i domaćim gostima koji još nisu u potpunosti upoznali grad. Nastala je prateći trendove velikih svjetskih gradova koji imaju slične karte i vodiče.

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

"Karta je nastala iz potrebe. Naime, željeli smo svojim prijateljima iz Italije pokazati sva lijepa i ugodna mjesta u Zagrebu na kojima se mogu opustiti i nešto fino pojesti. Kako nismo imali vremena stalno biti s njima potražili smo mapu Zagreba kako bi sami izabrali zanimljiva i privlačna mjesta. No, neugodno smo se iznenadili kada ništa slično nismo našli. Razočaranje je kratko trajalo, jer smo sami odlučili napraviti takvu mapu i ponuditi je najprije prijateljima, a onda i turistima", objašnjava inovator i vlasnik tvrtke Sven Darrer.

Više saznajte na portalu Poslovni.hr

Komentari 0