24mobi – novi mobiteli u ponudi!

Potražite super-pametne telefone u 24mobi paketima na Mondo.hr po odličnim cijenama! Prvih 100 najbržih dobiva Ninja majice na poklon!

Ninja ne prestaje sa iznenađenjima! Marljivo je tražio i našao tri odlična pametna telefona koja već danas možeš kupiti u Mondo Internet Supershopu po fantastičnim cijenama! Ninja je pravi trendseter, prepoznao tvoje potrebe i pobrinuo se da su svi mobiteli u ponudi dual SIM. Svi modeli dolaze sa 24mobi SIM karticom s 5kn na računu, ali to nije sve… prvih 100 najbržih kupaca Ninja nagrađuje svojom majicom.

U ponudi se nalazi PRESTIGIO MultiPhone PAP3350 DUO po cijeni od 429 kn! Da, dobro si pročitao, ovaj mobitel dostojan pravog Ninje košta samo 429kn! Mobitel pokreće Android sustav, a imaš pristup trgovini Google Play koja je krcata zabavnim aplikacijama uz koje nećeš poznavati dosadu. Svoje nezaboravno ljeto ćeš moći fotkati kamerom od 3.0 megapiksela, a zaslon od 3.5'' će ti omogućiti lako navigiranje jednom rukom. Memorije ti sigurno neće nedostajati, jer uz ovaj mobitel dobivaš i 200 GB besplatne cloud pohrane!

 | Autor:

Alcatel OT 4033 Pop C3 DS je opaki stroj koji je zadivio i samog Ninju po cijeni od samo 699 kn. Odličan zaslon mobitela od 4.0'' ti omogućuje glatko surfanje i pregledavanje mobilnih novina, dok će se dvojezgreni procesor od 1.3 GHz pobrinuti da te ništa ne zaustavi dok si u akciji. Naprednom stražnjom kamerom od 5.0 megapiksela možeš zabilježiti dragocjene trenutke, a uz prednju kameru ćeš uživati u videopozivima i savršeno kadriranim selfijima.

Nokia Lumia 630 je prava zvijezda koju je Ninja odabrao samo za tebe po cijeni od 1.199 kn. Nezaustavljivi četvero jezgreni 1.2 GHz procesor ti omogućuje nesmetano korištenje velikog broja aplikacija istovremeno. Predivnog je izgleda i zaslona od 4.5'', te savršeno leži u ruci. Sve upotpunjuje odlična 5.0 Mpx kamera, dok je kristalno čisti IPS zaslon zaštićen neogrebivim Gorilla Glassom koji može odoljeti i najjačim naletima šurikena! Iako Ninja voli crno, no odlučio je ponuditi ovaj prekrasan mobitel također i u bijeloj i žutoj boji (za koju se priča da je hit sezone).

Potraži 24mobi pakete na www.mondo.hr/24mobi i znaj da svaki od ovih super-pametnih telefona dolazi u paketu s 24mobi SIM karticom koja ima 5 kn na računu, a samo prvih 100 kupaca Ninja nagrađuje majicom sa svojim likom. Požuri na www.mondo.hr i ugrabi svoj Ninja poklon!

Zabava narodu!

Photo: None

Komentari 0