Beauty

Bella Hadid lansirala je svoju kolekciju parfema. Novi poduhvat potekao je iz teškog razdoblja njezinog života

  • Bella Hadid, jedna od najpopularnijih manekenki današnjice,  ima novi brend, a fokus su mu parfemi koji umiruju auru i razbuđuju dušu 
  • Na stvaranje ove kolekcije potakla ju je borba s lajmskom bolesti te promjene koje je morala napraviti za dobrobit svog mentalnog zdravlja
  • Tri mirisa, koja se trenutno nalaze u kolekciji, inspirirana su njenim palestinskim podrijetlom 
  • Pročitaj također: Najveća niche parfumerija u Europi otvorena je u susjedstvu. Takav luksuz rijetko viđamo

Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice, Bella Hadid, bacila se u parfemske vode i pokrenula svoj novi brend naziva Orebella. Bella se na ovaj potez odlučila nakon dugogodišnje borbe s lajmskom bolesti i poteškoćama s mentalnim zdravljem koje je uzrokovala ta bolest, ali i stresno okruženje. 

- Jedan dan sam vidjela nešto na Instagramu i odmah sam znala da moram napraviti neke promjene u životu kako bi postala sretna i zadovoljna sobom, ispričala je Bella i dodala kako je tada prolazila kroz teško i mračno razdoblje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Osim meditiranja i kupanja u hladnoj vodi, jedan od načina koji su joj pomagali u smirivanju i otkrivanju nove sebe su eterična ulja. Upravo eterična ulja su ju potaknula na pokretanje Orebella brenda pa su tako i jedan od glavnih sastojaka u sva tri parfema koja se nalaze u prvoj kolekciji. 

Prvi parfem naziva Window2Soul krase cvjetne note ruže i jasmina s blagim naglaskom na limun koji pojačava dojam prirodne svježine, a svemu kontrast stvara dodatak tonke. U ovom parfemu nalaze se tri eterična ulja, odnosno eterično ulje limuna koje izaziva radost, eterično ulje cvijeta iglice koje ima blagu voćnu aromu koja smiruje te eterično ulje metvice koje prirodno osvježava sva osjetila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Orebella (@orebella)

Salted Muse parfem je nešto drvenastiji jer mu je baza drvo masline, ali je u isto vrijeme i svjež jer ga okružuju note morske soli i ružičastog papra s dodatkom lavande. Upravo eterično ulje lavande te eterično ulje vetivera su zaduženi za smirivanje aure dok dodatak eteričnog ulja crnog papra pomaže u razbuđivanju osjetila. 

Tople, cvjetne note u ovoj kolekciji krase Blooming Fire parfem koji, svojim notama monoi cvijeta, pačulija i bergamota podsjeća na tropsku oazu. Baš kao i u prva dva parfema, i u ovome se nalaze tri eterična ulja, a to su ulje cedra koje umiruje, ulje lista klinčića koje stimulira dušu te ulje kardamoma koje je zaduženo za balansiranje energije. 

 | Autor: Instagram @orebella Instagram @orebella

S obzirom na to da se u parfemima nalaze i ulja koja se prirodno odvajaju od vode, Bella naglašava da je svaki put prije nanošenja potrebno protresti bočicu kako bi se svi sastojci ponovno pomiješali i 'aktivirali' miris. Same bočice nalikuju kristalima, a zlatni je poklopac inspiriran sirovim zlatom koje je karakteristično za arapsku kulturu. Također, na svakoj su bočici ugravirani Bellini inicijali te njen anđeoski broj 222. 

Cijene ovih parfema kreću se između 35 dolara za bočicu od 10 mililitara do 100 dolara za bočicu od sto mililitara. 

Photo: Instagram @orebella

Komentari 0