Life&style

Nakon omiljenog Baccarat Rougea 540 parfemska kuća Kurkdjian kreirala je proizvode za pranje rublja!

  • Parfemska kuća Maison Francis Kurkdjian, najpoznatija po parfemu Baccarat Rouge 540, osim parfema u svoju je ponudu ubacila i liniju mirisa i deterdženata za rublje
  • Kolekcija se zove Aqua Universalis i zapravo prati mirisne note istoimene toaletne vodice
  • Kolekcija se sastoji od deterdženta za rublje, omekšivača i vodice za posteljinu, a može se kupiti i u setovima koji dolaze sa svijećom i toaletnom vodicom
  • Pročitaj također: Želiš mirisati skupo i otmjeno? 5 parfema ovog manje poznatog brenda bi mogla isprobati

Francuska parfemska kuća Maison Francis Kurkdjian, osim niche parfema, u svoju je ponudu ubacila i liniju za njegu rublja. Ova kolekcija naziva Aqua Universalis po istoimenoj toaletnoj vodici, sastoji se od deterdženta za rublje, omekšivača i mirisne vodice za posteljinu. 

Inspiracija za kreiranje ove kolekcije bio je miris svježe oprane posteljine koja se sušila vani, na suncu i povjetarcu. Upravo taj miris i osjećaj koji u nama budi tek oprana i osušena posteljina, prenesen je kroz svježe, blago citrusne i cvjetne note sa suptilnim dodatkom mošusnog drveta koje odgovaraju svima. I muškarcima i ženama. 

Naravno, deterdžent i omekšivač nisu namijenjeni samo pranju posteljine već se mogu koristiti i za svu ostalu odjeću kao svi drugi deterdženti i  omekšivači, a dolaze u pakiranjima od jedne litre te su dovoljni za otprilike 40 pranja. Mirisna vodica za posteljinu dolazi u bočici od 200 mililitara. 

Svaki od ovih proizvoda može se kupiti zasebno, ali i u setovima te se mogu kombinirati i sa Aqua Universalis mirisnom svijećom te toaletnom vodicom. 

 | Autor: Maison Francis Kurkdjian Maison Francis Kurkdjian Foto: Francis Kurkdjian, parfem za posteljinu (115 eura)  | Autor: Maison Francis Kurkdjian Maison Francis Kurkdjian Foto: Francis Kurkdjian, deterdžent za pranje rublja (40 eura)  | Autor: Maison Francis Kurkdjian Maison Francis Kurkdjian Foto: Francis Kurkdjian, omekšivač rublja (40 eura)  | Autor: Maison Francis Kurkdjian Maison Francis Kurkdjian Foto: Francis Kurkdjian, set; omekšivač, parfem za posteljinu i toaletna vodica (330 eura)  | Autor: Maison Francis Kurkdjian Maison Francis Kurkdjian Foto: Francis Kurkdjian, set mirisna svijeća i deterdžent za rublje (145 eura)

Photo: Instagram @maisonfranciskurkdjian

Komentari 0