Zvučnici modernog dizajna i vrhunskih performansi

Logitech je danas predstavio elegantno dizajnirane bežične stereo zvučnike koji upotpunjuju moderni izgled za Mac i Ultrabook računala. S ovim zvučnicima možete bez problema streamati glazbu i druge audio sadržaje s vašeg računala, smartphone telefona ili tableta.

 | Autor:

 Istodobno, na zvučnik se mogu spojiti tri uređaja, a prebacivanje među njima je toliko jednostavno da je dovoljno pritisnuti tipku za pauziranje na jednom i potom tipku play na drugom uređaju.

"Logitech Bluetooth zvučnici Z600 su dizajnirani da nalikuju umjetničkom predmetu i svojim se oblikom, materijalom i bojom stapaju s modernim ambijentom stambenog prostora i dodatno nadopunjuju izgled ultratankih prijenosnih računala", izjavila je Charlotte Johs, Logitechova potpredsjednica za globalni razvoj branda i portfelja za PC dodatke.

 | Autor:

Bilo da ih koristite za slušanje glazbe, gledanje filma, igranje igri ili video razgovore, Logitech Bluetooth zvučnici Z600 pružaju jasan i dobro definiran zvuk. S tri drivera u svakom zvučniku, ovaj sustav je osmišljen kako bi pružio vrhunsku akustiku za bilo koji prostor. Cijeli gornji panel desnog zvučnika ima glatku, na dodir osjetljivu površinu. Za pojačavanje i smanjivanje glasnoće potrebno je samo kliziti prstom oko ruba diska zvučnika. Kako je svaki detalj važan tako je i kabel za napajanje pažljivo dizajniran kako ne bio uočljiv splet žica na vašem stolu ili pultu.

 | Autor:

USB Bluetooth prijamnik je sastavni dio Logitech zvučnika Z600 kako bi se osiguralo najbolje bežično iskustvo s vašim računalima. Povezivanje putem Bluetooth veze je moguće, ali neka računala ne dopuštaju audio streaming ili prelazak s uređaja na uređaj. USB Bluetooth prijamnik vam stoga omogućuje bežično povezivanje i s računalima koji ne podržavaju Bluetooth. Logitech Bluetooth zvučnici Z600 se očekuju u Europi u kolovozu 2013. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 149 eura.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0