1/11

Nove zvijezde #CastMeMarc proljetne kampanje

Nakon što je prva #CastMeMarc kampanja privukla preko 70 000 natjecatelja, Marc by Marc Jacobs je odlučio ponoviti svoj uspjeh. Podsjetimo, slavni američki dizajner Marc Jacobs predstavio je reklamnu kampanju za jesen/zimu 2014/2015 uz pomoć „običnih“ mladih ljudi koju su se pokazali kao fantastični modeli.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Stoga su se dizajnerice brenda Katie Hillier i Luella Bartley okrenule Instagramu kako bi pronašle nova, nepoznata lica i za proljetnu kampanju. 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Na društvenoj mreži koju svi obožavamo i najbrže rastućem fenomenu među mladima 21. stoljeća nije bilo teško naći svježa lica. Novih 11 modela u novoj Marc by Marc Jacobs kampanji rado pozira za poznati brend, a svojim snažnim i surovim mladenačkim duhom i energijom na najbolji mogući način ispričali su proljetnu priču koju su Katie i Luella zamislile.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Kampanja je opet produkt iste ekipe kao što je bio slučaj i s jesenskom kolekcijom. Uz spomenute dizajnerice tu su još i fotograf David Sims i stilistica Katie Grand. Što se tiče modela, oni su naravno totalno otkačeni i dolaze iz područja raznih kreativnih djelatnosti, kao što su moda, dizajn i fotografija. Jednako tako dolaze i iz raznih područja svijeta, konkretno Amerike, Rusije i Koreje što lijepo ocrtava i sam moto ovog brenda, a to je - bez granica u u svakom pogledu.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0