Zvijezda novog Budi.IN-a je Miss Hrvatske

Ovoga ljeta u modi su urbane snaše, folklorni motivi zavladali su našim ulicama. Sve chic cure poludjele su za vezenim, kukučavim uzorcima, koje savršeno kombiniraju uz moderne modne dodatke.

Istražili smo koji se domaći kreatori i brendovi bave proizvodnjom ovakvih odjevnih predmeta, a o svemu se u subotu možete informirati u novom broju Budi.IN-a.

 | Autor: Sonja Dvornik Sonja Dvornik

Zvijezda naslovnice ovaj je put studentica jazz pjevanja na Konzervatoriju u Trstu, prekrasna Istranka Angelica Zacchigna, koja je i ovogodišnja Miss Hrvatske. 
Angelica nam je otkrila kako joj je pjevanje najveća ljubav te kako slobodno vrijeme provodi pomažući roditeljima o brizi oko apartmana u Dajli pokraj Novigrada.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Ugostili smo i jednu od najpoznatijih zagrebačkih obrtnica, Nadu Kobali, koja nam je otkrila kako nastaju njezini sada već kultni šeširi, kako je uspjela opstati i u vremenima masovne produkcije te zašto njezine šešire kupuju i studentice i umirovljenice.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell


U rubrici Interijeri govorimo o svijećama. Pronašli smo odlične svijeće za svačiji džep i za svaku priliku, a u rubrici Ljepota govorimo o kosi.

 | Autor: arhiva arhiva

Nije svejedno kako je njegujete ljeti, a imamo par trikova za to da ne potrošite previše novca i vremena. U rubrici Destinacija otputovali smo u Prag te otkrivamo zašto se tako lako zaljubiti u ovog starog šarmera.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0