Zrno bistro dobitnik prestižnog certifikata

Otvoren prije nekoliko mjeseci u zagrebačkoj Medulićevoj ulici 20, Zrno bio bistro okupio je zaljubljenike u zdrave stilove življenja i prirodne prehrane kako bi predstavio veliku novost. Kao prvi ugostiteljski objekt u regiji dobitnik je prestižnog certifikata Bio garantie Austria, koji jamči da sve namirnice, kao i cjelokupna ponuda, zadovoljavaju vrlo stroge standarde te potječu iz ekološkog uzgoja.

Ovaj je bistro već postao omiljenom destinacijom za uživanje u veganskim gastro specijalitetima i poslasticama, kako Zagrepčanima
tako i mnogobrojnim turistima u potrazi za kvalitetnim veganskim obrokom, spravljenim od svježih ekoloških namirnica. Cjelokupan koncept osmislio je Zlatko Pejić, pionir prirodne prehrane u Hrvatskoj i direktor poduzeća Bio-zrno.

 | Autor:

Svježe povrće, kruh i prerađevine, koji se koriste za spravljanje ukusnih jela, svakodnevno se dovoze s prvog hrvatskog ekološkog imanja Zrno, dok dio namirnica dolazi od suradnika, domaćih ekoloških proizvođača. Namirnice koje se ne uzgajaju u Hrvatskoj dobavlja Biovega, lider na tržištu ekoloških proizvoda. Zrno bio bistro nastavlja tako i dio dvadesetogodišnje tradicije veganskog restorana Nova, nudeći ukusne i zdrave obroke spravljene od svježih organskih sastojaka.

 | Autor:

Tu je i iskusan tim kuhara koji su dugogodišnje iskustvo stjecali u gore spomenutom restoranu. Bez obzira jeste li samo u prolazu, tragate za nečim slatkim ili žudite za kompletnim obrokom u ponudi Zrno bio bistroa pronaći ćete nešto po svom ukusu – od organske kave, smoothija (majmunska posla, orient ekspres, karneval itd.), shakeova, finih organskih vina, čajeva do ukusnih povrtnih juha, originalnih malih i većih obroka (mega protetin, kayu sendvič, kvinoja salata) te izvrsnih deserata – bio ljubac, čokoladna napast i sl.

 | Autor:

Vlasnicima restorana, Jadranki Boban Pejić i Zlatku Pejiću, jako je drago što je bio bistro Zrno naišao na veliki interes što je i pokazatelj da se sve više ljudi okreće zdravoj prehrani i ekološkim namirnicama. Zlatko Pejić naglasio je da je mnogo truda i rada uloženo u dobivanje Bio garantie Austria certifikata te s ponosom ističe da je otvaranje bio bistroa zapravo zatvorilo jednu cjelovitu priču od polja do stola budući da se prate proizvodi od samog uzgoja pa do spravljenih jela.

Photo: None

Komentari 0