07. lipnja 2013.

Zoran Aragović po prvi puta predstavlja cruise kolekciju

U sklopu nadolazećeg modnog događanja Perwoll Fashion.hr cruise collection koje će se po četvrti put održati u prekrasnom ambijentu plaže Zlatni rat u Bolu na otoku Braču po prvi puta svoju cruise kolekciju predstavit će popularni domaći modni dizajner Zoran Aragović.

 | Autor: Poznati dizajner rodom iz Virovitice, već gotovo 10 godina dizajnira pod imenom BiteMyStyle fashion design, a osim kolekcija na domaćim tjednima mode, svoj je rad predstavljao u zemljama regije, ali i u Londonu u sklopu Alternative London Fashion Weeka.

Dizajn Zorana Aragovića prepoznatljiv je po eklektičnom kombiniranju boja, tekstura i uzoraka sa zanimljivim i upečatljivim detaljima. Krojevi su izrazito nosivi i funkcionalni, a uz liniju odjeće svaka sezona nadopunjena je i torbama također u prepoznatljivom BMS dizajnu. Surađuje sa brojnim osobama sa društvene scene od kojih izdvaja dugogodišnju suradnju sa Ines Preindl i Ellom Dvornik.

Na vodećem ljetnom modnom događanju Perwoll Fashion.hr cruise collection predstaviti će se po prvi puta, i to BiteMyStyle ljetnom cruise kolekcijom pod imenom "Strip & Stripe". Kolekcijom dominiraju geometrijske forme, izrazito nosivi krojevi te prirodni materijali, a čine ju dnevne kombinacije namijenjene za boravak na plaži pa sve do onih večernjih idealnih za tulume do jutra. Light motiv kolekcije su prugice u kombinacijama sa karakterističnim morskim motivima. Zoran će prikazati i nekoliko modela kupaćih kostima u retro stilu, a čitavu modnu priču prate i torbe kao dominantan modni dodatak i to one za plažu u XXL veličinama, ali i pismo varijante idealne za ljetne večernje izlaske. 

 | Autor:

Komentari 0