Zoran Aragović predstavlja kampanju za kolekciju PASTelle

Poznati modni brand BiteMy Style dizajnera Zorana Aragovića predstavlja kampanju za kolekciju PASTelle koju je prezentirao na proteklom BIPA FASHION.HR-u. Aragović je i ovog puta iznenadio odabirom boja i krojeva predstavivši, kako sam naziv kaže pastelnu, nježnu, ženstvenu kolekciju. Iznenađuje i industrijskim ambijentom u kojem je snimljena kampanja što stvara snažan kontrast estetici ove proljetne kolekcije.

Aragović je kroz kolekciju prikazao cijelu paletu odjevnih predmeta i to od dnevnih varijanti pa sve do večernjih kombinacija sa Zoranovom vizijom vjenčanice koja je i zatvorila samu reviju. Dizajner za aktualnu sezonu predlaže midi suknje u kombinaciji sa BITE ME crop topovima ili pak one izrađene od neopren tkanina, koje krojene u formi volana, ostavljaju bez daha sve poklonike romantike.

 | Autor:

Dizajnirajući ovu kolekciju htio sam pokazati kako i punkerice imaju i svoju romantičnu stranu. Sve elemente punk glama prezentirao sam u smirenijim i nježnijim tonovima tako da djevojka koja nosi moje kreacije bude u isto vrijeme i romantična i buntovna“, izjavio je povodom nove kolekcije dizajner Zoran Aragović. Kroz kolekciju je prezentirao i nekoliko varijacija balonera koji se odlično slažu s trendovskim trapez hlačama ili pak onima uskog kroja. I ovog puta cijelu PASTelle priču prati kolekcija nakita osmišljenog u suradnji s dizajnericom Vesnom Kutnjak te mini kolekcija ruksaka izrađenih u kombinaciji umjetne kože i tkanine.

 | Autor:

Vječna inspiracija punkom vidljiva je u modnom rukopisu Zorana Aragovića ponajviše u cjelokupnom stylingu revije gdje su u prvom planu bile sjajne frizure u formi kaciga s irokezama koje je osmislila poznata hair stilistica Katica Topčić za Kevin Murphy s kojom dizajner uspješno surađuje već nekoliko sezona. Za fotografiju je bila zadužena Karmen Poznić, u ulozi modela našle su se Lucija Beden i Ivona Bevanda iz agencije Talia. Za kosu se pobrinula Katica Topčić za Kevin Murphy dok je make up djelo Ivane Bilandžije Billy za Illamasqua-u.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: None

Komentari 0