Znamo s kojim horoskopskim znakom ne biste trebali biti u vezi

Prije nego što glavom bez obzira započnete novu ljubavnu vezu, poslušajte što vam zvijezde imaju za reći...

Možda astrologija zna više o našim srodnim dušama nego što si to usuđujemo priznati? Ne slažu se svi znakovi zodijaka jednako dobro, a ako je suditi prema zvijezdama - ovo su definitivno najlošiji horoskopski parovi.

OVAN (21.3. - 19.4.) I JARAC (20.1. - 18.2.)

Ovnovi vole kršiti pravila dok ih Jarčevi vole stvarati. Ovan će se stalno osjećati kao da je kritiziran. Spontanost je dio osobnosti Ovnova koji ne može (i ne treba!) zanemariti, dok Jarac ne može ni na običnu večeru otići bez da prethodno ne rezervira stol. Oboje ste ambiciozni, ali Jarac radoholičar je oženjen za posao. 

via GIPHY

BIK (20.4. - 20.5.) I VODENJAK (22.12. - 19.1.)

Bik voli neka uspostavljena pravila i tradiciju, a slobodoumni Vodenjak poštuje sve osim reda. U vezama je Bik jako srdačan, otvoren i romantičan, dok Vodenjak živi na čudnoj granici između paradoksa logike i buntovništva. Vodenjak nikad neće shvatiti potrebu Bika da svaki dan čuje "volim te". Plus: Vodenjaci su preškrti da plate sve one luksuzne stvari, večere i putovanja o kojima Bik sanja...

via GIPHY

BLIZANCI (21.5. - 20.6.) I ŠKORPIONI (23.10. - 21.11.)

Ovaj par je idealan u igri zavođenja (čitaj: svakodnevne seksi poruke i fotke na Snapchatu su nezaobilazne!), ali čim pokušate definirati neke stvari, nastaju problemi. Škorpion zahtjeva posvećenost i vjernost praktički od prve puse, a Blizancima je više do cool flertanja i eksperimentiranja. Zbog toga bi Škorpioni u ovakvoj vezi mogli postati jako paranoični i ljubomorni. 

via GIPHY

RAK (21.6. - 22.7.) I STRIJELAC (22.11. - 21.12.)

Veseli, životopisni Strijelci ulaze ti u život i uzdrmaju ga od glave do pete. Ponekad je upravo to ono što vam treba, ali s druge strane...ne može se baš svatko dugoročno nositi s njima. Rakovi jako vole jedan-na-jedan vrijeme, dok Strijelac preferira društvo, putovanja i - zabavu. Nedostatak konekcije biti će jako bolan. 

via GIPHY

LAV (23.7. - 22.8.) I RIBE (19.2. - 20.3.)

Koliko god su sanjari, Ribe znaju pasti u jako nestabilna i pomalo depresivna stanja. Lava će ovo osobno pogoditi i u takvim će trenucima - poludjeti. Ribe mogu ići toliko daleko da će ignorirati poruke i pozive dok sami ne stanu na noge. Plus: niti jedno od vas baš ne zna dobro raspolagati novcem, zbog čega ćete vječno voditi borbu s dugovima. 

via GIPHY

DJEVICA (23.8. - 22.9.) I VAGA (23.9. - 22.10.)

Oboje pametni, kulturni i znaju što hoće. Imate nevjerojatno slične interese i obožavate dobre stvari u životu. Ma spojevi će vam biti fantastični...ako ih uspijete dogovoriti. Djevice zahtijevaju definicije. Vage žive na "možda" i "nazovi me kasnije". Prije nego što se Djevica opusti i otvori, treba znati na čemu je s drugom osobom. Vage jedva da se mogu obvezati na večeru. I mrze kad ih se sili na romantični odnos. Djevičino strpljenje polako će se istopiti i probuditi jednu jako isfrustriranu osobu - što, drage Djevice, nikad nije dobar look!

via GIPHY

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0