16. studenoga 2011.

Ženstvena kolekcija inspirirana orijentalnom egzotikom

Mlada dizajnerica Anamarija Asanović i u novoj kolekciji ostaje vjerna ženstvenim krojevima i romantici. Žena i njena senzualnost, romantičan duh i prikriveni seksepil i ovaj put su okosnica njene modne priče, njena neiscrpna inspiracija i doživljaj žene u današnjem društvu.

Ove sezone kolekcijom dominiraju pomalo zagasite boje poput petrolej plava, senf žuta, narančasta i neizbježna crvena boja kao odraz ženstvenosti. Materijali kojima dizajnerica kroji i stvara siluetu koja laska svakom tijelu su brušena svila, čipka, velur, pletenina i keper. Koketirajući sa starinskim uzorcima floralnog printa daje omaž orijentalnom stilu.

 | Autor: U centar istraživanja, ovaj put Anamarija Asanović ženu stavlja u drugu kulturološku dimenziju i žensku snagu interpretira kroz orijentalni doživljaj. Kolekcijom se osjeti snažan utjecaj mističnog i pomalo egzotičnog stila čija je raskošnost naglašena turbanima za glavu kojima se dizajnerica poigrala po prvi put.

Sanja Duggan zaštitno lice

Anamarija Asanović je i ove sezone za svoju kolekciju snimila modnu kampanju, u kojoj je uloga fatalne žene povjerena modnoj ikoni i poduzetnici Sanji Duggan.

„Iznimno sam počašćena i sretna što je upravo Sanja prihvatila moj poziv za sudjelovanje u kampanji. Budući da je snažna žena i njena ženstvenost uvijek okosnica mojih kolekcija upravo je Sanja istinsko utjelovljenje takve i njena energija savršeno se uklopila u moju modnu viziju. Raditi s njom je uistinu bio pravi modni doživljaj i kada sam je ugledala prvi put u svojoj kreaciji znala sam da je to pravi izbor. Jako sam sretna sto je Sanja prepoznala moj talent i dala mi svoju podršku. Ovo je moja najdraža kolekcija do sada i nekako sve što sam htjela reći, a nisam, ispričat će moja kolekcija“ , izjavila je Anamarija Asanović.

Sanja Duggan voli Anamarijine kreacije te je rado pristala na snimanje kampanje za novu kolekciju za jesen/zima 2011./2012.

„Poziv za snimanje desio se spontano, tijekom jednog druženja kada su nas zajednički prijatelji upoznali. I prije sam bila upoznata s radom Anamarije stoga se nisam puno dvoumila i odmah sam prihvatila poziv. Budući da modu volim i u njenim modnim igrama neizmjerno uživam rado sam dala svoju podršku Anamariji jer iznimno cijenim i podržavam rad mladih i talentiranih dizajnera. Medu nama je vladala dobra energija i lijepo se bilo vratiti pod svjetla reflektora, koji su probudili lijepe uspomene.“ izjavila je Sanja Duggan.

Svi ljubitelji Anamarijih kreacija, cijelu kolekciju mogu pogledati drugog dana ovosezonskog HTC Cro A Portera u petak 21. listopada u Westgate Shopping Cityju.

U galeriji detaljnije pogledajte Anamarijine kreacije...

Komentari 0