Ne znate se šminkati? Pogledajte Instagram ovih beauty blogerica

Kako do savršenog make-upa: Must follow profili na Instagramu

Uvijek ste se pitali kako prelijepi top modeli, slavne glumice i celebrityji uspijevaju imati besprijekornu šminku. Ove tri poznate beauty blogerice otkrit će vam sve tajne i trikove iz make-up svijeta

Kada je riječ o šminkanju, one su prave umjetnice i svoj posao shvaćaju vrlo ozbiljno. Vjerujemo kako uživaju u tome što rade, a prema onome što objavljuju na svom Instagramu i blogu sigurno ćete ponešto naučiti od njih. 

Lisa Eldridge

Lisa je jako uspješna u Velikoj Britaniji, ali je njeno ime postalo poznato i na međunarodnoj sceni. Ova mlada šminkerica na Instagramu ima više od 700 tisuća pratitelja. S obožavateljicama dijeli savjete kako postići svjež izgled lica i izgledati besprijekorno. Na blogu koji nosi njeno ime odgovara na najčešća pitanja o make-upu. Bez obzira tražite li najbolju nijansu ruža za sebe ili savršeni puder, vrlo lako ćete dobiti odgovor na lisaeldridge.com. Da je prava maherica u svijetu beauty blogera, pokazuje i odličan video sadržaj na njenom blogu. Tako ćete pronaći i zasebnu video rubriku koja nudi savjete podijeljene u dnevni i večernji look te opće savjete za njegu kože i make-up. 

 

A post shared by Em Ford (@mypaleskinblog) on

A post shared by Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup) on

 

Simona Antonović

Simona je jedna od najboljih i najinovativnijih vizažistica u Hrvatskoj, a surađuje sa svjetskim te domaćim modnim i lifestyle časopisima. Profesionalnu karijeru započela je 1999. u Londonu, a radila je na mnogim marketinškim kampanjama te na Paris Fashion Weeku. Na svom blogu dijeli savjete o šminkanju, a na Instagramu je prati gotovo 4 tisuće obožavateljica make-up umjetnosti. Među najpopularnijim postovima trenutno su 'Zovem se crvena', 'Ulja za kožu i make-up' te 'Video tutorial - Kako koristiti Vichy Dermablend 3D pudere'. Na njenoj internetskoj stranici možete pronaći link za skidanje besplatne aplikacije 'Make-up Tutorials by Simona', prilično jedinstvene u svijetu. Aplikacija sadrži tutorijale koji vas pri šminkanju vode kroz pet ključnih make-up lookova -  'Podloga', 'Petominutni Make-Up', 'Cat-eye look', 'Ljubičasti Smokey Eyes' i Pin-Up look'.

 

A post shared by Simona Antonovic (@simonaantonovic) on

Melanie Murphy 

Mlada Irkinja postala je prvenstveno popularna zbog svog Youtube kanala koji ma gotovo pola milijuna pretplatnika. Na kanalu se nalaze različiti video sadržaji o životnima stilovima, a temama pokrivaju sve od mode i ljepote pa do raspoloženja. Melanie uglavnom prate djevojke od 18 do 24 godine. Među prvim i dan danas najpopularnijim videozapisima je onaj o njenoj borbi s aknama i kako je očistila kožu. Melanie na Instagramu ima 60 tisuća pratitelja i mnoštvo fotki koje pokazuju da je prava slatkica.

 

A post shared by Melanie Murphy (@melaniiemurphy) on

 

 

My pale skin blog 

Kao što sam naziv njenog bloga kaže, ova autorica je blijede puti, a riječ je o Em Stone. Njene make-up tutorijale prati čak milijun korisnika Instagrama. Osim što ćete saznati kako se lijepo našminkati i prekriti nedostatke, uz njene pozitivne poruke ćete se osjećati lijepo. Govoreći o problemima koji se javljaju kod osoba s nesavršenim tenom, želi podići samopouzdanje svojim obožavateljicama. Zapravo se i proslavila svojim videom You Look Disgusting koji je postao viralan te dostigao preko 24 milijuna pregleda. 

 

A post shared by Em Ford (@mypaleskinblog) on

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0