Zavirite u novu kolekciju prekrasnih ASOS vjenčanica

U novoj kolekciji pronaći će se ponešto za svačiji ukus, a pojedini modeli bit će dostupni i u plus-size verziji

U ponedjeljak, 7. ožujka, ASOS-ova online trgovina s vjenčanicama biti će službeno otvorena. Nije li to uzbudljivo? S povoljnim cijenama i prekrasnim modelima, vijest o kolekciji vjenčanica sigurno će razveseliti brojne buduće mladenke, a glavna dizajnerica brenda, Vanessa Spence, najavila je da će se naći ponešto za svačiji ukus. "Naši dizajneri su prekopali sve vintage arhive kako bi pronašli vjenčane outfite za svaki tip kupca, a uzeli su u obzir i različite tipove vjenčanja," objasnila je za magazin Vogue. "Kolekcija nudi tradicionalne haljine, ali i alternativne komade poput kombinezona s plaštom i dvodijelnih kompleta koji su odlični za moderne mladenka.

 | Autor: asos asos

Cijene su nevjerojatno niske što znači da imate opciju kupiti i više od jedne vjenčanice te pritom imati više novca za vjenčanje ili medeni mjesec." Niske cijene dovode do pitanja o kvaliteti haljina, na što Spence odgovara: "Vjenčanice znaju biti jako skupe, a mi smo kreirali kolekciju koja je priuštiva, a pritom ne dovodi u pitanje kvalitetu ili dizajn." Za vo kolekciju razvijen je i poseban proces pakiranja, koji uključuje posvećeni tim u kojem će svatko od njih nositi bijeli ogrtač, rukavice i zaštitu za cipele kako bi se osigurali da vjenčanice ostanu potpuno čiste i neoštećene.

 | Autor: asos asos

Ovo nije prva ASOS-ova kolekcija vjenčanica, a ona koju su lansirali prošle godine doživjela je veliki uspjeh. "Vjenčanice su prošle jako uspješno - nadmašile su sva naša očekivanja," otkrila je Spence. "Lansirali smo ih prošlo ljeto i od tada nam je sva prodaja porasla. Mislim da smo kupcima pružili nešto što su ostali propustili, a to su vjenčanice po povoljnim cijenama koje odgovaraju svakom obliku tijela." U želji da ponovno zadovolje tržište, pojedini modeli biti će dostupni i u plus-size verziji, a cijene počinju od 85 eura za haljine te 10 eura za modne dodatke. Pogledajte što vas očekuje u novoj kolekciji vjenčanica, a u ponedjeljak obavezno posjetiti asos.com i otkrijte sve što vas zanima.

Photo: asos

Komentari 0