Zavirite u dio kolekcije Zorana Aragovića

Modnu viziju Zorana Aragovića koju će predstaviti na pisti Perwoll Fashion.hr-a upotpunit će svojom kreativnošću i ekskluzivnim frizurama Katica Topčić za Kevin Murphy.

Ekscentričnost i dramatika Kevin Murphy frizura savršeno se prožima s estetikom BiteMyStyle kolekcije koju su premijerno prije revije predstavile tri gracije: glazbenica Anđa Marić, novinarka i voditeljica Petra Nižetić i pjevačica Antonija Matković. Uz Aragovićevu odjeću i kreacije Katice Topčić zasjale su u neo-punk i rock stilu ostavljajući dojam mističnog i provokativnog.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić

''Inspiracija mi je bila sama kolekcija dizajnera koja je edgy, a opet zaigrana. Kombinirala sam čvorove kose s umjetnim krznom koje je pridodalo ekscentričnosti frizure. Koristila sam i pletenicu koja se spušta po sredini lica, a spaja se pramenovima te tako naglašava mističnost modela dok sam kod treće frizure željela spojiti dramatičnost i eleganciju“, kaže o svojim modelima Katica Topčić.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić

U ulozi modela našle su se tri žene koje u potpunosti utjelovljuju pojam BiteMyStyle žene.

''Svakoj od njih smo u skladu s njihovom osobnošću osmislili frizure i make-up te odjeću s BMS potpisom. Suradnja je bila iznimno kreativna i s nestrpljenjem očekujemo petak kada ćemo na reviji pokazati i ostatak naših ideja“, kazao je modni dizajner Zoran Aragović.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić

Make-up za ovu modnu priču radila je Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua, a fotografiju potpisuje Jure Perišić. Revija Zorana Aragovića na rasporedu je u petak 28. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. 

Photo: Jure Perišić

Komentari 0