02. studenoga 2015.

Zašto ne smijete biti s muškarcem koji je tek prekinuo vezu

Instagram .

Kako ga prepoznati: U konstrukciji „muškarac koji je tek izašao iz veze“, moramo prije svega obratiti pozornost na riječ "tek", budući da za muškarce "tek izaći iz veze" podrazumijeva širok vremenski raspon. "Tek" može značiti mjesec dana, pola godine, ali i do pet godina. Istraživanja su pokazala da muškarci pate puno više od žena za bivšima, a osobito prvom ili najvećom ljubavi.

Jedno britansko istraživanje otkrilo je zanimljive podatke: 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

  • jedan od pet muškaraca vrlo rado bi se vratio prvoj ljubavi
  • 20 posto muških ispitanika otvoreno je priznalo da planiraju povratak prvoj ljubavi
  • 14 posto ispitanika doista je stupilo u kontakt s prvom ljubavi kako bi pokušali oživjeti strast
  • jedan od šest frajera održava redovan kontakt s bivšim partnericama

Žene se puno rjeđe žele vratiti bivšima, otkriva istraživanje, ali se četiri od deset anketiranih žena nada da će im se vratiti bivši dečko. Oba spola najčešće koriste društvene mreže kako bi obnovili kontakt s bivšima.

Koliko god da je prošlo, on je ranjen i kao takav govorit će vam rečenice kao: „Oprosti, ali ja sam tako emocionalno potresen. Treba mi vremena. Želim polako“. On je naravno potresen jer ga je jednom prije tisuću godina povrijedila cura koju je tad stavio na pijedestal i kojoj nikada nijedna neće biti ravna. Mi žene smo naravno glupe i kad se zakačimo za takvog frajera, uvjerene smo kako smo baš mi te koje ćemo mu dokazati da ljubav postoji. Dok mi razmišljamo na način: „Uvjerena sam kako sam upravo ja ta koja će mu pokazati koliko sam savršena“, oni razmišljaju na način: “Hajmo mi sporo pa će možda naletjeti neka bolja“, odnosno „Hajmo mi sporo jer ja nisam siguran da si ti ta“.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Kako funkcionira: Kao da ga boli briga!

Najgore mane koja će vas koštati glave: 

  • Ne javlja se : Zaboravi se javiti danima!
  • Boji se vezanja: Možda svaki vikend prespavate kod njega, u njegovoj majici, ali svoju četkicu za zube mu nećete ostavljati u kupaoni. Kad se probudite u njegovom krevetu, on će vas gledati onim psećim pogledom koji je divan, ali koji duboko u sebi misli: „Draga, prezgodan sam da bi samo ti uživala u mom divnom tijelu, hajde sad izađi iz kreveta i odi doma!“. Ne daj bože da pomisliš kako ste slučajno u vezi, a ako i završite u vezi s njim, njegova bivša, koja je boginja, još će dugo  kao sjena lelujati iznad vaše veze. 

Zaključak: S ovim frajerom ćete možda imati puno lijepih trenutaka, ali jesu li vaši živci vrijedni toga?

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0