Zaručila se Doris Pinčić

Trenutno najpopularnija glumica u Hrvatskoj, Doris Pinčić, i njezin dečko Boris Rogoznica napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju vezu više neće kriti pred očima javnosti pa je ovaj nekadašnji sudionik RTL-ova showa ‘Hrvatska traži zvijezdu’ prelijepu Laru, zvijezdu sapunice na Novoj TV, iznenadio ZAKS-ovim zaručničkim prstenom.

Ova priča nije se odvila u stvarnom životu već na snimanju spota za ZAKS pod redateljskom palicom glasovitog Gonza. Ipak, Doris priznaje da joj poljubac s Borisom nije teško pao, a i sam redatelj je zaljubljeni par zamolio da smire strasti i da skrate ljubljenje na setu. "Što se tiče ljubljenja na setu, neki puta mi je lakše, a neki put teže. U ovom slučaju bilo je puno lakše", rekla je Doris.

 | Autor:

Što se tiče njenih zaruka u stvarnom životu, Doris se ipak još nije odlučila na ovako ozbiljan korak. Svoju vezu s Borisom pažljivo skriva od znatiželjnika, ali generalnu probu za tako važan čin sada je zahvaljujući ZAKS-u na vrijeme odradila. Doris za sebe kaže da nije zahtjevna pri odabiru nakita pa tako i zaručničkog prstenja: "Snimanja su često naporna pa kod kuće najviše volim biti u opuštenom izdanju. Iz tog razloga u dane kada izađem van volim na sebi nostiti diskretan nakit sa zanimljivim detaljima. Upravo mi se to najviše sviđalo na ZAKS-ovom prstenu kojim me Boris zaručio. Decentno ali moderno – to je moj odabir, a ZAKS je uspio u tome!", ispričala je Doris.

Nikolina Kefeček, direktorica marketinga i promocije u ZAKS-u rekla je: “S ovim spotom željeli smo se približiti urbanoj publici, a Doris Pinčić i Ornela Vištica, dvije mlade i perspektivne glumice, bile su pravi izbor za to. Nakit im prekrasno stoji, a gotovo svaki artikl iz naše nove kolekcije i same ih je obradovao. Oduševila nas je kemija između Doris i Borisa na snimanju spota te smo sigurni da je redatelj Gonzo gledateljima koroz jednu lijepu ljubavnu priču uspio približiti čaroliju koju ZAKS-ov nakit unosi u svakodnevne živote naših vjernih kupaca”.

Photo: None

Komentari 0