Zanimljive aplikacije za vaš iPhone i iPad

Ovo je bila godina iPhone-a i iPad-a, a trendi gadgeti bili su česti božićni pokloni. Ako ste i vi postali ponosni vlasnik ovih traženih stvarčica, istražite svijet zanimljivih aplikacija i dobro se zabavite. Donosimo popis najboljih aplikacija za vašeg novog ljubimca.

Photoshop express
Jedan od najtraženijih programa za obradu fotografija nudi besplatnu aplikaciju za vaš iPhone i iPad u kojem možete dorađivati uslikane fotografije i podijeliti ih sa svojim prijateljima putem društvenih mreža. Doradite svjetlost i boju, dodajte posebne efekte i filtere te stavite najdraže fotografije u posebne okvire.

Dropbox
Zbog posla morate uza sebe imati sve potrebe podatke, no ne želite da vam oni zauzimaju memoriju uređaja? Birajte Dropbox uz pomoć kojeg uvijek imate pristup svojim većim datotekama, možete ih provjeravati, dodavati, ali i slati klijentima ili prijateljima.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies Road Inc iPad App
Ovo je idealna aplikacija za sve ljubitelje automobila. Najbolji i najpoznatiji modeli automobila, poput Bugatti Veyrona, u ovoj aplikaciji prikazani su kao u muzeju s mogućnosti rotacije za 360 stupnjeva. Uz to aplikacija nudi detaljne informacije o svakom pojedinom modelu, povijest, brojne fotografije kao i video snimke.

Solar Walk 3D
Istražite svemir uz pomoć svog novog gadgeta. Uz Solar Walk 3D aplikacije uživajte u našoj galaksiji te letite sa Saturna prema Uranu i natrag. Ako vas je od malena fascinirao neistraženi i tajanstveni svemir, ova aplikacija neće vas samo zabaviti nego i mnogo tomu i naučiti.

Autodesk Sketchbook
Papir i olovka su davna prošlost. Svi kreativci oduševit će se ovom aplikacijom koja omogućuje da izrazite svoju maštu gdje god se nalazili. Stvarajte apstraktna dijela ili ona realna i detaljnija – mašta ne poznajte granice.

Cocktails made easy
Oduševite svoju dragu koktelima koje kao da je pravio pravi koktel majstor. Uz ovu aplikaciju naučite raditi koktele i to njih 500 sa samo 14 sastojaka. Isprobajte većinu recepata, odaberite svoje favorite i postanite glavna faca svake zabave.

Angry Birds
Ljute ptice su nakon osvojenog iPhonea, stigle i na iPad i redom su proglašavane jednim od najzabavnijih igrica. Toliko su popularne da se šalice i majice s njihovim likovima redom rasprodane. Provjerite zašto ljute ptice oduševljavaju diljem svijeta.

Ako još niste sigurni oko nabavke, na Pametnoj kuni provjerite 5 razloga za i protiv kupnje tablet računala.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0