Zaljubite se u novu kolekciju dizajnerskih šalova Voli

Divna kolekcija šalova otisnutih na svili i pamuku australskog dizajnera i umjetnika Pete Volich-a od sada u prodaji u splitskoj Arteriji

Splitski avangardni koncept dućan Arterija prošloga je tjedna predstavio novu kolekciju dizajnerskih šalova VOLI, koja se od danas nalazi u prodaji. VOLI je dizajnerska linija šalova otisnutih na svili i pamuku, a kreirao ih je Pete Volich, umjetnik i dizajner koji živi u Splitu, a rodom je iz Pertha u Australiji. Ova divna kolekcija sastoji se od šalova velikih dimenzija, napravljenih od netretiranog organskog pamuka, te su stoga idealni modni dodatak za ovo toplo razdoblje.

 | Autor: VOLI VOLI

Umjetnik i dizajner Pete Volich posljednjih je petnaestak godina izlagao u Europi i Australiji, koristeći  fotografiju, kolaž i print kao medij. Odnedavno se bavi i dizajnom, prenoseći svoje jedinstvene umjetničke kreacije na svilene i pamučne šalove, objedinjujući ih u modnu liniju VOLI. Do sada su nastale tri kolekcije VOLI šalova. Ova najnovija, VOLI: FRIDAY inspirirana je prekrasnim Marjanom i drevnim uzorkom riblje kosti. Veliki šalovi dimenzija 200x100 cm,  otisnuti na netretiranom organskom pamuku,  idealni su za proljeće i ljeto, a mogu se nositi i kao pareo ili kimono.

 | Autor: VOLI VOLI

Splitska Arterija dizajnerice i vlasnice Gorane Gulišije, na adresi Vid Morpurgova poljana 1, s vremenom se isprofilirala kao modno središte avangardnih umjetnika i dizajnera.

 | Autor: VOLI VOLI

Uz najnoviju kolekciju VOLI šalova, u Arteriji se u ponudi nalaze i kolekcije MAKS studija, Tomislava Jerčića, Ivane Ristić, HotaHota jewellery, Bi-bi collections, Curly Lab, Tatjana Politeo art, Nenad Roban, Mirna Sišul art and jewellery, Niiro jewellery, brendovi Gooma, Poshta i Yedro, Bleyzer, Minja Tarle ruksaci te asortiman Habiter Chic dućana iz Zagreba.

 | Autor: VOLI VOLI

VOLI šalovi dostupni su u Australiji, u trgovinama dizajnera Aurelija Costarelle, a od sada se mogu pronaći i u butiku Arterija u Splitu.

Photo: VOLI

Komentari 0