24. rujna 2015.

Za obožavateljice francuske mode stiže chic brand Morgan

Očaravajuća i profinjena francuska modna marka Morgan od rujna je dostupna u Sportina trgovinama, centru muške i ženske urbane mode. Ljubiteljice francuskog chic stila konačno su došle na svoje. Morgan je namijenjen samouvjerenim i stilski usklađenim ženama koje prije svega vole eleganciju i vrhunsku kvalitetu.

Za žene koje znaju kako izgledati posebno i profinjeno, a opet opušteno, u ponudi su kolekcije koje sadrže paletu odjeće za različite prilike, a odlikuje ih odličan kroj i moderan dizajn.

 | Autor:

To je jedan od razloga zašto je Morgan tako omiljen i postojan. Ova francuska modna kuća, osnovana 1947. godine, prisutna je u više od 600 trgovina diljem svijeta. Odjeća naglašava ženstvenu figuru, a ujedno je udobna i praktična za nošenje. Od baroka do rocka, od bajke do nestašne djevojke. Sve te teme možete oživiti uz Morgan kolekciju, koja mnogo pažnje poklanja kvaliteti materijala.

 | Autor:

Aktualna Morgan kolekcija za jesen/zimu 2015./16., uz crnu, sivu i tamno plavu boju, donosi hit boju ove sezone koja je apsolutni must have – i koja je u nijansama crvenog vina. U obećavajućoj jeseni s Morganom će se nositi samt, umjetna koža, kao i nezaobilazno krzno. Glavna modna zapovijed ove je sezone i jeans koji se također nalazi u novoj kolekciji koja nudi neograničenu slobodu izražavanja. Omiljeni Morgan komadi, koji donose dašak francuske chic elegancije, od ove su jeseni dostupni u Sportina trgovinama: Arena Centar Zagreb, Garden Mall Zagreb, Westgate Donja Bistra, City Center One Split, Tower Center Rijeka.

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0