13. svibnja 2015.

Vruća ljetna sezona s Yamamay potpisom

1/14

Bajkoviti Bahami, poznati po prozirno tropskom moru, ravnim koraljnim otocima te bijelim, pjeskovitim plažama, poslužili su kao inspiracija za snimanje nove Yamamay kolekcije. A još jednom, Yamamay iznenađuje odabirom posebne zvijezde za snimanje – Ariadne Artiles. Riječ je o španjolskoj modnoj dizajnerici i modelu, koja je besprijekorno utjelovila mediteransku ljepotu.

Nova kolekcija savršeno predstavlja egzotičnu klimu Bahama te odiše senzualnošću, životom i bojama.Tirkizno-plavo more, divlja vegetacija, mirisno cvijeće, ali i zrelo voće uvode nas u vruće ljeto i tropsko raspoloženje. Ljeto je kao stvoreno za odmor, bijeg od užurbane stvarnosti te uspostavljanje ravnoteže s prirodom. Yamamay krade boje tropskog voća te ih kombinira s prekrasnom eksplozijom nijansi i uzoraka.

 | Autor:

Orhideje, hibiskus, palmino lišće te tropsko voće, miješaju se sa živim pozadinama za stvaranje kombinacija boja i zelenih obrazaca.

Elementi nove kolekcije su: tople nijanse, cvjetni uzorci, geometrijski rezovi, živi kontrasti te egzotično voće, a kolekcija uključuje poveze za glavu, bikinije u obliku trokuta, gaćice visokog i niskog struka te brazilske i francuske gaćice u više boja i oblika. Koristeći tonski usklađene odjevne komade i lagane tkanine, kolekcija čini svaku ženu besprijekornom i spremnom za ispijanje koktela tokom dana, ali i noćnu zabavu na plaži.

 | Autor:

Yamamay kolekciju za ljeto možete pronaći na sljedećim adresama:

ZAGREB

Arena Centar, Lanište 32

City Center one West, Jankomir 33

City Center one East, Slavonska avenija 11 d

Ilica 23

Westgate Shopping City, Zaprešićka 2

SPLIT

City Center one, Vukovarska 207

Marmontova ulicA

Joker centar, Put Brodarice 6

RIJEKA

ZTC, Zvonimirova 3

ZADAR

Široka ulica 14 - Kalelarga

DUBROVNIK

Downtown, Vukovarska 13

ROVINJ

Trg na lokvi 2

SV.KRIŽ ZAČRETJE

Roses Designer Outlet Centar

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0