Wedding Expo – sve za vjenčanja na jednom mjestu

Sajam vjenčanja Wedding Expo u Westgateu od 21. do 23. veljače otvara vrata budućim mladencima u potrazi za svime što im je potrebno za dan u kojem će se zavjetovati na ljubav.

Nakon uspješnih prošlih sajmova, ovaj će put Westgate postati domaćinom za mnoštvo izlagača iz industrije vjenčanja. Zlatari, ugostitelji, snimatelji, fotografi, bendovi, predstavit će se u najboljem izdanju zajedno s grafičarima i salonima vjenčanica.

Uz modnu reviju kolekcija za 2014., koje će biti posebna poslastica, izlagači obećavaju lijepe sajamske popuste. Ne zaboravite da se ne plaća ulaz na sajam, baš kao ni parkiranje, a u vrijeme održavanja sajma u Westgateu se održava Late night shopping.

 | Autor: Najveći broj vjenčanica na jednome mjestu 

Wedding Expo je sajam s najviše izlagača, ali i najviše salona vjenčanica. Uz Wedding City, na ovom će sajmu izlagati više od 20 salona vjenčanica. Velika prednost Expoa je što se ne naplaćuje ulaz, pa buduća mladenka može sa sobom povesti više savjetnica -mamu, baku, sestru, kumu ili prijateljice, ili se nekoliko puta vratiti u tri dana trajanja sajma kako bi potvrdila svoj odabir.

Sajam će predstaviti kolekcije vjenčanica za 2014. vrhunskih dizajnera i proizvođača vjenčanica, kao što su Maggie Sottero, Ana Milani i drugi.

Vidimo se u Westgateu na sajmu Wedding Expo od 21.-23.02.2014.

Photo: None

Komentari 0