1/16

Nives Celsius kakvu još niste vidjeli

Vojnički uzorak i zagasite boje bile su glavna inspiracija modnog dizajnera Zorana Aragovića za aktualnu kolekciju, simboličnog naziva War(m).

BiteMyStyle modna igra povezala je zanimljive uzorke i boje poput smeđe, tamnoplave i ljubičaste na prepoznatljiv način ovog dizajnera. Nit vodilja cijele kolekcije je pokazati kako i military estetika može biti romantična i ženstvena. Zaštitno lice kampanje je pjevačica Nives Celsius, koja je po mišljenju Zorana Aragovića utjelovljenje upravo te ženstvenosti i seksepila, koji u kontrastu s grubom i pomalo "dječačkom" odjećom, daje savršen spoj. 

 | Autor: Zoran Aragović Zoran Aragović

Nives smo odlučili prikazati na jedan potpuno drugačiji način od onog na koji smo navikli, dok smo frizurom i make-upom htjeli dočarati dojam starog Hollywooda. Drago mi je što se Nives odlično osjećala u mojim kreacijama i što je pristala na ovakav svojevrstan izazov i za nju i za mene, rekao je Zoran. 

Posebno za ovu priliku, dizajner je osmislio glamuroznu večernju haljinu, koristeći sve elemente kolekcije s naglaskom na siluetu. 

Photo: Zoran Aragović

Komentari 0